Ghost Recon: Wildlands är ett av årets mest intressanta actiontitlar och vi är nog en hel del som hoppas att #Ubisoft Entertainment lyckas med sin skildring av knarkkriget i Bolivia. I morgon är det skarpt läge och det blir din uppgift att bekämpa den vita drogen. Först blir det dock lanseringstrailer.

I knarkkrigets Bolivia spelar du som en soldat, vars uppgift är att knäppa de onda knarklangarna. Till din hjälp har du upp till tre vänner eller AI-soldater. Hur du tar dig an uppgiften bestämmer du och din fantasi. I alla fall på papperet.

FZ sitter just nu och recensionsspelar. Betyget kommer du få senare i veckan, om nu undertecknad och chefen Calle kan gräva ner stridsyxan. Vilket är tveksamt.

Jag tycker inte att spelet är värt sitt pris nu, om dom gör något åt AI, fordonsfysik samt får bort några buggar kan det bli intressant igen men det enda som gör det kul nu är att spela med kompisar men det tappar sin charm rätt snabbt som spelet ser... 07/03 Köp inte det här spelet det är så ofärdigt, fantasilöst, buggigt och bara ett snabbt sätt för ubisoft att tjäna snabba pengar på. Det har hänt förr och kommer fortsätta hända tills folk fattar och slutar förhandsboka eller ens betala för såna här spel.... 07/03 Är riktigt sugen på det här, älskar att smyga runt ala far cry. Lite orolig dock att intrycken från betan skiljer sig så enormt från spelare till spelare. Också orolig att det bara var någon vecka mellan beta och släpp, man hinner väl inte putsa så myck... 07/03 Jopp luktar nytt division, väntar nog ett tag med att börja spela detta. 07/03 Ska ta och vänta på denna recension, av betan så blev jag otroligt tveksam. *Ett taktiskt infiltrationsspel, där lik försvinner i tomma intet (känns SÅ konsol 1990. Det var ju bara att skjuta vakterna på stället och sen när andra väktare patrulerade för... 07/03 I dont think pay2win means what you think it means. *facepalm* 07/03 http://comment-cdn.9gag.com/image?ref=9gag.com#http://img-comment-fun.9cache.com/media/8af71855144943726093239349_700wa_0.gif 07/03 Samma här, men har inte löst in koden än. Har inte testat betan på nåt av de två valen, men baserat på det lilla jag läst hittills så blir det nog Ghost Recon: Wildlands för mig. 07/03 Pay2win-For Honor räcker i 3 dagar. Du valde fel! 06/03 Förvånande i så fall. Betan gav mig ett väldigt negativt intryck. 06/03
Skicka en rättelse