Få en försmak av planeterna du ska besöka i slutet av månaden.

Förutom intressanta karaktärer är såklart miljöerna viktiga i rollspel och i den senaste trailern från #Mass Effect: Andromeda fokuserar Bioware på de sju planeter man tror mänskligheten har störst chans att överleva på. Sju stycken så kallade Golden Worlds.

Spelet gick guld i slutet av februari och borde därmed vara redo för lanseringen den 23 mars. Det är klart sedan tidigare att det likt många andra stortitlar kommer ha en patch redo för första dagen. Detta görs för att eliminera buggar under tiden de fysiska exemplaren trycks på fabriken.

Skeppet som skickas iväg till Andromeda galaxen gör så innan Reapers blivit ett officiellt hot, de flesta känner inte ens till de. Varför skicka iväg folk för att utforska Andromeda? För att vi kan! Som en amerikansk president sa: "We choose to go to... 08/03 Det är väl just det dem är? Hela poängen med storyn är väl att dem skickas till Andromeda innan Reapersen invaderar Vintergatan för att vara säkra på att alla raser inte dör ut. Att fly i över 600 år till en främmande galax pga risken att allt intellige... 07/03 Hade väl kunnat svälja konceptet om det var en grupp desperata människor och utomjordningar på flykt. Typ ett alternativt universum där Reapers tog ihjäl alla människor, krogans, asari osv i Vintergatan så enda alternativet för de få överlevande var att... 07/03 Haha, fick också kolonialvibbar. Men det blir kul att spela som de onda! 07/03 Haha första uppgiften som kom upp: "...pacifying unforeseen threats..." "...it should also be noted that some worlds may already be sovereign soil of an existent culture..." Tja vad är problemet? Det är väl därför lösning 1 finns? xD. Seriöst vilket skä... 07/03 Jäklar vad de kan de här filmerna alltså, blir så hypad! Tagit ledigt 23:e och 24:e, så jag är redo :D 07/03 Det är sci-fi settingen som gör att det kan bli bra! I en fantasy dito hade de inte haft en suck som det ser ut. Har också ett sug efter sci-fi så det här kommer lägligt. CDPR kommer att visa var det skåpet skall stå senare med Cyberpunk dock;) 07/03 Jag har varit väldigt mätt på Fantasy RPG de senaste åren, men samtidigt väldigt hungrig på Science Fiction RPG, så Mass Effect Andromeda kan mycket väl ta tronen för min del. 07/03 Det ser kul ut och kommer nog att bli bra (fula karaktärer med cartoon-animationer till trots). The Witcher 3 ser dock ut att fortsätta ohotat på tronen. 07/03 Spännande att de hittat BÅDE vatten och is! :P 07/03
Skicka en rättelse