Idag är det den 8 mars och som utlovat bjuds vi på gameplay-premiär för #Middle-Earth: Shadow of War. Klippet nedan visar upp en sekvens som utspelar sig flera timmar in i spelet.

Uppföljaren till det uppskattade #Middle-Earth: Shadow of Mordor lovar bland annat att vidareutveckla nemesis-systemet från originalspelet. Vi ska kunna rekrytera folk till en egen armé och på den vägen försöka störta Mordor inifrån. Dessa rekryter är inte alltid de mest lojala av individer, och emellanåt väljer de att förråda oss. Något som demonstreras i filmklippet.

Snygg boss fight när man faktiskt träffar en Orch som är 3 ggr större än man själv, till skillnad från andra spel där man bara står och hugger en jätte på benen med samma gamla hack n slash 09/03 Fast man hanterar inte ringen. Celembrimbor gjorde den, men man har aldrig the one ring. Ser ut som han gör en egen, ny i detta spelet. Men den enda ringen är fortfarande på vift :) 09/03 De visar allt med one-shots för att de ska hinna visa så mycket som möjligt i trailern som ändå är lång för en gameplay trailer. Så det är inte en combat trailer utan mer för att de ska visa nya fort-mekaniken. Det är fortfarande "open world action rpg"... 09/03 Det är en grej han säger. Det är som att säga att Batman ska sluta säga vissa catch phrases han säger, för att han sade det i ett spel en gång... 09/03 Det finns redan och kallas Lord of the Rings Online 09/03 Jag är också en tolkien fantast. Efter jag hade läst boken Bilbo för en sisådär 20 år sen på högstadiet så blev jag helt fast. Jag ska ge det första spelet en chans nu tänkte jag så håller på att installera det. Är dock lite besviken på att man bara är... 09/03 Det togs ganska långt faktiskt i jämförelserna med AC när det första spelet var på tapeten. En Ubi-utvecklare lackade på att han tyckte sig se kod (http://www.ign.com/articles/2014/01/23/shadow-of-mordor-accused-of-using-assassins-creed-ii-code) ifrån... 09/03 Haha.. jag förstår vad du menar med att storyn var kass, håller med dig. Tyckte mer att den "höll sig på mattan" ur ett lore-perspektiv gentemot Tolkien-världen i övrigt. Att kunna ta över stora delar av Saurons arme och dessutom hantera ringen (!!!)... 09/03 Jag gillar hur specifik och detaljerad du är i ditt inlägg, så man förstår exakt vad du menar och på så vis skapa en diskussion. 09/03 Hur kan man tycka detta såg bra ut? Combaten såg förskräcklig ut? Vad har dom gjort? Första Shadow of Mordor var combaten i stort sett felfri. Men i detta såg det ut som dom har förstört det, eller bara jag som såg det? 09/03
Skicka en rättelse