Igår släppte vi allt och kollade på 30 sekunder från #Quake Champions. Detta med anledning av den beta som är i antågande, och som går att anmäla intresse för via officiella sajten. Den som inte fick nog av beta-hype då kan fortsätta med ytterligare 50 sekunder trailer nedanför.

Det är den snabba och smidiga kämpen Nyx som visas upp i klippet. Vi får veta att hon har en passiv förmåga som gör att hon kan springa på väggar, samt den aktiva förmågan "ghost walk" som gör henne extra svår att se. Gissningsvis är hon dock ganska ömtålig.

helvete vad kasst detta ser ut. Kan man inte stänga av abilities kommer jag inte köpa detta. 09/03 Oj, då vart det två somrar sedan. Tänk vad tiden går fort! =) Lite synd att folk har tröttnat på CTF, tycker personligen att det fortfarande är riktigt roligt! 09/03 ctf har varit dött sen 2015 när de gick över till steam, många som hoppa in och spela det för skojs skull var inte villiga att lägga ner pengar på det. De som spelar ctf just nu är tydligen väldigt elitiska från vad jag förstått, så pass att dom kickar... 09/03 Jag slutade spela QL för att deras skitdåliga serverbrowser gjorde det ännu svårare att hitta ett game som passade. Dessutom så försvann helt plötsligt majoriteten av alla CTF-servrar, höll upp under en sommaren förra året och när jag kom tillbaka så... 09/03 Majoriteten av spelar basen har aldrig spelat quake, det är, enligt defination, nytt för dem. Problemet är med t.ex quakelive att dom inte hade matchmaking,cosmetics etc att erbjuda för att hålla folk intresserade, csgo hade samma problem i början och... 09/03 Jag förstår dig verkligen, problemet blir dock det blir ingen populär eller stor esport alls. folk vill ha nya saker så är det helt enkelt det är inte att slänga in en kopia utav quake med samma vapen movement och uppdaterad grafik och försöka sälja det... 09/03 Hade gärna sett att de använt samma färgpalett som Q3. Väldigt många unika karaktärer och färger där. 09/03 Kommer lätt vara mitt* skulle det stå :D ibland hatar jag mobilen 09/03 Jag förstår att folk blir upprörda av att det är olika "hjältar" osv. Men man måste ju också se att om de gör exakt samma spel som Q3 så är det ju bara samma spel i ny grafik. Spel måste utvecklas och tror att detta spel kommer sälja riktigt bra och var... 09/03 Exakt så här skulle QuakeChampions vara.. back to old days. 09/03
Skicka en rättelse