I de tidigare #Mass Effect-spelen agerade rymdstationen Citadel central hub för äventyret. #Mass Effect: Andromeda utspelar sig inte på samma platser som då, men en hub får vi ändå. Nexus heter den, och så här ser den ut:

Rundturen ovan berättar och visar hur man kan prata med diverse ledare, lära sig mer om olika raser eller bara hänga i baren. Eller lyssna på slampoesi. Nexus går att bygga ut och uppgradera allt eftersom du utforskar världen och utför uppdrag. I klassisk Mass Effect-stil vankas det även kniviga situationer med olika valmöjligheter som får konsekvenser.

Det är en lite irriterande sak, att man tydligen ska komma dit senare än många andra. Vilket innebär att de redan hunnit etablera kolonier el vad de kallas för när man kommer dit. Man kommer alltså inte vara den som kommer först till Andromeda så att... 09/03 https://www.youtube.com/watch?v=44zSAfEIzMk&t=16m30s ;) 09/03 Var det där en liftaren guide till galaxen referens? :D 09/03 Jag tror snarare probelmet ligger i att de har försökt göra dem för realistiska/snygga så det ser dumt ut. Witcher hade t.ex inte enskilda animationer (motion capture) för alla karaktärer men det ser tusen gånger bättre ut än här. 09/03 Alltså, de här spelen bygger på inlevelse. När alla går runt och läser nyheter på lätt svenska med överdimensionerade munnar blir det...svårt. Jag kan för min själ inte förstå hur det här spelets ansiktsanimationer kan vara fulare än i princip allt som... 09/03 Exakt! Enda likheten är ju typ att båda är vagt spolformade och bebos av olika livsformer. 09/03 Fast det är ju inte en likadan... 09/03 Aha. Jag som inte kan nog om backstoryn då. Men var inte Citadel så komplex struktur fra Prometheans(?) att det inte borde vara realistiskt att bygga en ny likadan? 09/03 Det är tragiskt med tanke på hur bra det såg ut i Half-Life2, ett spel som är 12ÅR!! gammalt. 09/03 Ja men eller hur! Snacka om misslyckande alltså. Munnen rör sig men resten av ansiktet är helt tomt. Vet de inte om att saker som tja t ex ögon kan röra lite på sig när man pratar eller visar känslor? det är som de aldrig kommunicerat med en människa... 09/03
Skicka en rättelse