Ubisoft slopar säsongspasset för det andra året på New Yorks besudlade gator.

Igår fyllde #Tom Clancy's The Division ett år och det har varit tolv ganska så stökiga månader för svenska utvecklaren #Massive Entertainment. Spelet var minst sagt buggigt vid släppet och flera system har behövts göras om från grunden. Men genom idogt arbete har spelarna blivit mer och mer nöjda, särskilt efter den senaste expansionen.

Inför det andra året med The Division meddelar dock Ubisoft att man slopar det betalda säsongspasset och satsar istället på två större gratisexpansioner. Detta meddelas via den officiella Ubi-bloggen där spelets community manager helt enkelt gjort en intervju med sina kollegor.

Det är snålt på detaljer kring vad dessa ska innehålla, förutom att de fokuserar på communityt. Några nya story-uppdrag verkar dock inte vara aktuellt. Samtidigt menar de att berättelsen kan drivas fram på andra sätt.

Dom har tappat en allt för stor spelarbas för att kunna rädda upp detta med gratis content tror jag. Stora Youtubers som har varit väldigt viktiga för communityn har slutat eller dragit ner på videos som innehåller Division. Då talar jag om LikeButter... 24/05 Nja, jag tror faktiskt inte det om jag ska vara ärlig. Att det inte påverkas innebär snarare att spelet kommer att få fortsatta uppdateringar osv, men styrkan lär vara avsevärt mycket mindre. Alla som nyrekryteras kommer nog att anställas för att arbeta... 10/03 http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20170303/the-division-paverkas-inte-av-massives-stora-avatar-spel/ Sen ska man nog ta pressreleaser av det slaget med en nypa salt, men 90% som du tror låter lite väl saftigt va? ;) 10/03 Jag spelar gärna igen om man kan fortsätta utforska Manhattan i PvE läget som jag tycker är det absolut roligaste med Division. DZ bajset är så trôkigt! Känns faktiskt som att detta beslut är resultatet av den stora undersökning Divisionspelare tog del... 10/03 +1 10/03 ^ Inte min typ av spel men blev "meddragen" och kan bara hålla med. För mig var 1-30 och storyn värd pengarna, massa fina detaljer i spelet också om man kikade efter dom. Dom gick väl "i stå" på att det saknades lite end-game och större delen av kartan... 09/03 Jag installerade det imorse och spelade upp mig till lvl 3, har inte köpt spelet än utan kör trial:en. Kul med gratis content, speciellt för mig som inte köpt nå season pass eller nåt sånt. Det gillas:) Jag ska bara köpa spelet, såg att det fanns billig... 09/03 Vet inte riktigt vad jag ska säga. Har 500 timmar i Division och visst gillar jag vad de planerar men samtidigt så har jag hela tiden suttit och hoppats på mer yta. Många tolkar detta som slutet på Division, det är väl lite att ta i men jag förstår folk... 09/03 The Division kommer mest troligt att få väldigt lite nytt till sig framöver. Att man inte har något season pass är rätt logiskt, Massive kommer att fokusera på Avatar-spelet framöver vilket innebär att det största delen av personalstyrkan kommer att byt... 09/03 Det blir mer PVE vilket är skönt, allt skräp i DZ är ointressant i min bok. Vill spela och uppleva mer i co-op med polarna. Det var det som var mest magiskt med spelet tycker jag. Så jag ser fram emot mer material. 09/03
Skicka en rättelse