#Mass Effect 3 släpptes år 2012. Sedan dess har vi väntat på det nya tillskott i spelserien som reser ut i världsrymden om bara ett par veckor. Hypen för de som gillade de ursprungliga tre spelen borde därmed nå ganska höga nivåer vid det här laget. Och den nya lanseringstrailern lär inte lindra peppen.

Längtan till trots så rapporterade vi tidigare idag hur #Mass Effect: Andromeda verkar bli en tungrodd historia som du får uppleva i bilduppdateringen 30 fps även om du når de rekommenderade systemkraven.

Jepp, musiken var ett jävligt skevt val. :| 11/03 Personligen tyckte jag de var en ganska dålig trailer jag med. Däremot tror jag de valde en mer laidback musik pga nedtoning av katastrofstoryn original triologin hade. De har ju vart så noga med påpeka att detta ska handla mer om en casual rymdopera... 11/03 Å herregud här finns verkligen potential för århundradets besvikelse. 11/03 Trailern sög totalt men kommer ändå köpa spelet. Ansiktsanimationerna vet jag inte så mycket, tycker det ser lika illa ut som det alltid gjort bland de flesta spelen, endast fåtal spel som fått till det bättre (Witcher 3, LA Noire etc), så inget som stö... 11/03 Haha, ja den är hemsk. Serien är dock rätt bra och eftersom den finns på Netflix kan man ju hoppa över låten om man är alert med musen. Tar inte många avsnitt innan man vet exakt hur långt man ska flytta tidsmarkören. ;) 11/03 Haha åh nej! xD ♫ its been a long road... ♫ ♫... cus I've got faith, of the heart!... ♫ x'D, jag har inte ens brytt mig om att kolla på serien, bara mest hört illa om den från Star Trek fans. Gilla dock verkligen konceptet och ville kolla ändå men intro... 11/03 Vill verkligen förhandsboka detta. Men något säger mig att inte göra det. Ajja, får det bra recensioner och användarebetyg dag 1 så blir det ett köp dag 1 11/03 Ja, fy fan. Påminner mig om när Star Trek: Enterprise kom. Helt ok serie, men det kryper fortfarande i skinnet när jag tänker på signaturlåten. 11/03 Musiken är ett stolpskott av KOSMISKA proportioner. Som vanligt har nog producenten (EA) valt den... 11/03 Trailer avgör ju inte om det är ett bra spel eller inte, men kan inte säga denna trailer vart bra, varken gjorde den en mer pepp eller något så. https://www.youtube.com/watch?v=C_E83GfWM-A https://youtu.be/Kq5KWLqUewc?t=58 båda har något gemensamt och... 11/03
Skicka en rättelse