#Rare fortsätter att visa upp sitt saltstänkta äventyr #Sea of Thieves. Spelet imponerade på oss både under förra årets E3-mässa och på Gamescom-mässan i Tyskland. Kanske får vi äntligen ett släppdatum under sommarens spelmässor?

Hur som helst dröjer det en stund tills dess, och under tiden kan vi roa oss med den nya trailer som Rare alltså har hostat upp. I den bjuds det på kamp om en legendarisk skattkista. Vilket blir ungefär så kaotiskt som man kan förvänta sig.

Så bara för du inte har en beta med många som spelar spelet ger det dig en ursäkt att försöka lura folk att sådant här händer i spelet, när allt är uppgjort. Hör du hur du låter? stöld är inte långt ifrån lögn och i detta fallet är det inte Långt alls... 13/03 Tja, hur många tror du spelar spelet nu under utvecklingen? Det går inte att göra på något annat sätt om du inte vill stirra på en tom värld där inget händer i en kvart. ;) 12/03 Sjöslag för Dummies 1.0. Släpp ALDRIG ankaret under ett pågående sjöslag. Vet inte, men jag har svårt med den här sortens grafik. 12/03 Samma med Total War devsen, de visar mkt själva i sina videos. 11/03 när ska utvecklare sluta spela allan och fejka sina klipp. man ser ju klart och tydligt att detta är uppgjort, ingen ser dom simma emot dom heller :D 11/03 Jag kanske har fel men när dåliga skådespelare går efter ett manus så blir det ofta en stel känsla. Jag tycker att de bara skulle ha spelat spelet i ett bra antal timmar och tagit ut det som var mest naturligt och roligt. Att motståndarskeppet bara råka... 11/03 Om du tittade på Civ 6 devstreamsen så va dom riktigt bra enligt mig då. Inga superlativ utan dom visade funktioner och körde ett bestämt scenario och svarade på frågor så gott dom kunde. 11/03 Det finns verkligen god potential i detta spel, men jag tror man gör rätt i att vara lite återhållsam i hyllningar och förhoppningar till dess att man fått sätta tänderna i det :) 11/03 Dehär ser nice ut alltså! men vart fan är fysiken?! 11/03 ja eller när dom sitter å lirar med dosa, å dom har absolut fortfarande noll koll på att sikta. 11/03
Skicka en rättelse