Det har gått väldigt bra för finska stadsbyggaren #Cities: Skylines. På kort tid har det fått en säker plats bland de bästa byggsimulationerna på spelmarknaden och vid release lyckades det till och med utkonkurrera den klassiska spelserien #Sim City. Mariina Hallikainen, VD för Colossal Order, betonade nyligen hur mycket spelet betytt för företaget.

“This is a game we had all been working on and dreaming about creating for years. Seeing how many people have rallied around it, and seeing the incredible community sharing their cities and mods has been so rewarding and inspiring. On behalf of our entire team, thank you so much to all of our players for your ongoing support!"

Cities: Skylines har nu funnits i två år och för att fira födelsedagen har utvecklarna valt att ge ut gratispaketet "Pearls of the East". DLC:et fokuserar som namnet tyder på asiatisk arkitektur och bland annat kommer spelare att få tillgång till ett Panda-zoo, ett kinesiskt tempel och det ikoniska Shangai Pearl Tower. Ännu finns inget releasedatum för paketet, annat än "snart".

Dagen det kommer ett expansion som lägger till mer aktivitet i städerna(eller om det blir en mod) är då jag införskaffar alla expansionerna(Snowfall var ett fiasko för mig). :) 12/03 Håller också med lite här, hoppas de gör något åt det i framtida DLC's, för grunden de har just nu ÄR fantastisk på det de fokuserat på. Vad jag kan se finns det inget som skulle hindra dem från att utveckla spelet åt det hållet och lägga in sådana sake... 12/03 Det här håller jag med om, skylines är sjukt bra på byggarfronten, men staden känns väldigt död! 11/03 Haha, håller faktiskt inte med helt och hållet. Okej, det är inte ett dåligt spel överhuvudtaget, men kan inte kalla det fantastiskt heller. Det känns för mig inte som en "City Sim" men snarare som en Beautification-sim av något slag. Saknar ett par sak... 11/03 Kan snart inte hålla mig längre. Installationsknappen är farligt nära. 11/03 Rea på humble bundle dessutom 11/03 Riktigt kul spel, perfekt att sitta med en regnig dag och dricka en kopp kaffe till! 11/03 Jag har någon konstig ide om att det inte skall vara så bra, vet inte varför haha, därför har jag inte testat det =/ Alla säger att det är asbra... hmm hmm 11/03 Kanon bra spel.! Köpte DLC't "After Dark". Kommer även handla de andra tre: "Natural Disasters", "Snowfall" och den ännu inte släppta "Mass Transit". Kul att Steam har tagit över och har den bästa stadsbyggaren jämfört med EA Origins, Sim City... Nu har... 11/03 Fantastiskt spel, say no more. 11/03
Skicka en rättelse