I en timme av lajvströmmande från Pax East fick vi en uppsjö av nya detaljer om BioWares sagolika Mass Effect: Andromeda. Några av dessa var just hur många av karaktärerna som kommer ha röster i spelet och hur mycket du kan prata med dem.

Enligt utvecklarna är det som att kombinera både Mass Effect 2 och Mass Effect 3 i dialogalternativ samt att antalet karaktärer du kan prata med ligger på runt 1200 stycken. Och då räknar man inte med mindre roller som bara har en mening eller två.

Spelets producent Michael Gamble säger också att de har fokuserat mycket på dialogen med din squad och menar att det mesta du gör med dem kommer att synas i era konversationer.

Jag hade hellre haft både och. Hemskt va? 13/03 Alltså det var ju sagt med ett mått av sarkasm. Det har jag aldrig heller sagt att det gör även om det i många fall är ett rimligt påstående att många vill vara så duktig som möjligt och mycket inom gaming går ut på att bli bättre etc därav olika svårig... 13/03 Håller med dig jag. Mina favoritspel än idag är kotor 1 & 2, dom håller än. Spelat för tillfället DA: Origins för typ 15e gången. För mig kommer grafik mkt längre ner på listan än de faktiska innehållet som gör spelet. Inte det tradionellt RPGS har hand... 13/03 Och där två av NÅÅRD-rösterna har påtaglig svensk dialekt. Lite immersion-breaking för mig i alla fall ;) https://youtu.be/1oyJNuhoIE4?t=10m58s https://youtu.be/uCHYvLdHhn8 13/03 Siffran talar för bättre inlevelse och en mer levande värld. Jämför världen i Witcher 3 med den sterila, döda världen i Breath of the Wild där 90% av konversationerna består av "*generiskt ljud*+pratbubbla" á la 1995. 13/03 Jaha, betyder det också att de har dubbelt så mycket supertrista dialoger där kameran bara fokuserar på en NPCs ansikte när denne talar för att switcha till ens egen karaktärs ansikte (som sker i 99% av alla rollspel när man för en dialog med någon).... 13/03 I used to be an adventurer like you but then i took an arrow in the knee!!! 13/03 Bioware älskar sina siffror varje gång det är dags för PR. Det behövs dock ingen för att inse att jag kommer införskaffa det förr eller senare. 13/03 Say something about this? http://9gag.com/gag/aj6bed1 12/03 Läste du inte inlägget? "Och då räknar man inte med mindre roller som bara har en mening eller två." 12/03
Skicka en rättelse