Vi har fångat gameplay från de nya banorna och spelläget Frontlines.

Imorgon släpps det första extramaterialet till #Battleield 1, vilket också markerar fransosernas inblandning i Digital Illusions tolkning av det första världskriget. Banorna fokuserar därför på fransk landsbyggd och de rejäla fort som som skulle mota bort tysken.

Förra veckan besökte vi Dice för att spela They Shall Not Pass och det nya spelläget Frontlines, vilket är en blandning av Rush och Conquest. Både lagen inleder striderna mot en centralt belägen flagga och det lag som lyckas hålla den får flytta fram sina linjer till nästa flagga, närmare motståndarnas bas. När flaggorna är slut ska två artilleristationer sprängas för att säkra vinsten. Om försvararna lyckas hålla flaggan flyttas dock linjerna tillbaka, och en ny kamp mot en ensam flagga inleder. Det bäddar för riktigt insensiva strider.

En av de nya kartorna kretsar kring Fort Vaux, ett rejält fort byggt på slutet av 1800-talet som spelmekaniskt kan bli Battlefield 1:s variant på populära Metro från Battlefield 3. Långa gångar, trånga rum och rejält med pangpang väntas. Tyvärr var spelets grafikinställningar satta till "low" när vi började spela in så ögongodiset uteblev på just denna karta.

På Verdun Heights kommer det dynamiska vädersystemet till sin fulla rätt då miljöerna halvvägs in i striden täcks i en mjuk, rödaktig dimma. Riktigt stämningshöjande!

Vi hann inte spela tillräckligt mycket för att sätta betyg på They Shall Not Pass idag när embargot gick ut. Därför kommer vi lira vidare i veckan så håll utkik efter en recension om några dagar.

Gillar BF1 men gud vad jag saknar något modärnare fordon. WW2 hade varit perfekt att få. Pansarvagnarna särskilt. 14/03 På tal om Dice. Kan ni inte göra en artikel om dom? 14/03 Nu menar jag så klart singelplayer. 14/03 Tycker BF1 är helt enastående. Klart bästa hittills. 13/03 Just alla variationer gadgets och skit som är bra att det är begränsat :) se på CS och Quake osv i sina tider gigantiska FPS spel inom esport som perfektioneras hela tiden. där finns ingen dynga med upplåsningar och skit. 13/03 kul nu kan man lira ett tag igen, trots att jag tycker det är ett av det mest stämningsfgulla krigs fps som gjorts hittils Så är det bara kul lite åt gången ,tror spelet hade hållit bättre om alla nationer släppts på en gång. 13/03 BF1 är den BF jag tröttnade på snabbast. Får prova igen med DLCet men har inte stora förväntningar. Tar man bort al variation, vapen, gadgets, banor och så tröttnar man ju snabbt. BF4 var riktigt roligt och jag spelade jätte länge. 13/03 Taggad inför att börja testa imorgon :) Fort Vaux ser ut att kunna bli en riktigt kul karta, däremot är jag mer tveksam till Soissons, kullarna känns som om de kommer vara överfulla av campande snipers, lite som ökenbanan på conquest/rush som var med i... 13/03 Är det mer SP i det här DLC´t? Har bara köpt BF1 för SP, vilket jag tyckte var helt ok. Har mina favvo storys, som är väldigt bra. Men man önskar ju att det kom mer i DLC´na. 13/03 Kommer Frontlines ha hardcore-servrar? Annars är jag inte intresserad. 13/03
Skicka en rättelse