Friday the 13th: The Game är med all säkerhet slasher-fansens mest hajpade spel just nu och visst rycker det en aning i nostalginerverna när man får se vår allas Jason spatsera lite lojt. En ny trailer har släppts och i denna får vi se hur det är att gå på toaletten med Herr Voorhees.

När #Gun Media gör spel av 80.-talsklassikern är det multiplayer som står på menyn. Det gäller att fly från antagonisten Jason, eller i egenskap av den hockeymaskprydde mannen döda ungdomar, som inkräktar på dina domäner.

Vi väntar fortfarande på ett spikat releasedatum för spelet, men hoppas det kommer lagom till att campingsäsongen börjar. Till dess får du nöja dig med en dödsbra trailer.

Platinum Dunes, skapat av Bay, gjorde remakerna av Texas Chainsaw Massacre, The Hitcher, The Amityville Horror, Friday the 13th och Nightmare on Elm Street. Alla utom Elm Street blev rätt bra, eller i vissa mån riktigt bra. Den tilltänkta filmen lades... 14/03 Var det inte Nightmare on elm street som Bay försökte förstöra? Han kanske har varit med på båda... Jag tyckte faktiskt att 2009 versionen av fredag den trettonde var okey, i alla fall om man jämför med resten av serien. Edit: En VR version där man blir... 14/03 Det såg fräckt ut, men många av avrättningarna kändes inte Jason utan bara splatter. 13/03 Såvitt jag vet så har produktionen lagts ner 13/03 Oooh fan kommer det en ny!?!?!?! Har längtat, älskade t om Michael Bays version för 6 år sen. Tror spelet kommer kunna hålla sig om man lirar lite då och då men är lite orolig efter hur snabbt man tröttnade på Dead by daylight 13/03 Nä, jag tror att man kommer att tröttna ganska fort på det här spelet... Hade hoppats på att det skulle bli bra. Men jag har alla tolv filmerna på dvd! Och kommer att köpa den trettonde som kommer i år. 13/03 Mjae... kan tänka mig att spelutvecklarna själva inte är purunga eller har barn själva. Så det har kanske med personlig tidsutveckling att göra, men inte ålder :P 13/03 Själv blev jag blödigare av att bli farsa. Och ja, ultravåld är inte lika kul längre. 13/03 Nja, är själv "gubbe" men gillar sånt. 13/03 Tror det kan bli ett skoj spel, men inser att jag nu med åren har börjat tappat smaken lite för grovt våld i spel/film. När jag var yngre var det inga problem, men nu blev jag snarare lite illa till mods av trailern. Kanske börjar bli gubbe? 13/03
Skicka en rättelse