Produktionen av #Prey har kantats av problem och den tilltänkta uppföljaren blev skrotad. Istället fick vi (trumvirvel) – #Prey. Nu har vi även fått 40 minuter gameplay, vilket gör att du får ett hum av vad det är för spel #Arkane Studios kokat ihop.

Det här är en nytolkning av orignalet från 2006 och här får du tampas mot svarta skuggvarelser. Det handlar om att förbättra mänskligheten, något som kanske inte går särskilt bra. Det blir en hel del skuggboxning och farligheter. Vilket du också kommer få se prov på i filmen nedan.

Känns som en blek och halvtråkig variant av första Bioshock. 15/03 Vad jag vet så har detta spelet inget att göra med första Prey. Läste nånstans att förläggaren som äger "Prey" intellectual property måste publica ett "Prey"-spel för att inte förlora rättigheterna, rätta mig om jag har fel. Det är bättre att hitta på... 14/03 Det där var så actionfattigt att jag nästan trodde att Chinese Room försökt göra ett spel. Ursäkta men jag måste gå och spela Doom nu.... 14/03 Har inte fått spelat igenom första prey än så det här är inte intresant för mig förän jag fått spwlat klart orginalprey 14/03 Har sagt det förut. Ta bort skuggvarelserna. Det blir ingen tyngd i vapnet att kötta mot en skugga. 14/03 Visst är det en smaksak. Själv tycker jag det klipper låter och känns som när det testas spel i morgonsofforna på tv, lite sådär lagom puttrigt och surrande. 14/03 Det är ju en smaksak. Och så kanske det låter i dina öron, Zeke spelar dock mer spel än de flesta, då det är hans jobb. 14/03 Det är allt annat än underhållande, känns mest som ett gäng vars erfarenhet av spelande i princip består av dryga p2w spel på mobilen eller på sin höjd Mario Kart på fyllan med vännerna. 14/03 Håller med. Det första man ser är ju headcrabs :) 14/03 Om du menar han som låter som att han druckit för mycket whiskey och rökt tre paket om dagen i 25 år så låter som Zeke, en streamare, inte journalist. Vet inte om han fejkskrattar direkt, men han försöker väl vara underhållande. Det är ju typ hans jobb. 14/03
Skicka en rättelse