#Star Citizen står i begrepp att uppdateras till version 2.6.2, och i och med det tar spelet förhoppningsvis ett redigt kliv närmare det som fått många att stoppa pengar i utvecklarnas fickor – en beständig multiplayer-värld.

Om allt går vägen innehåller uppdateringen Multiplayer Mega Map, som knyter ihop flygstrider och förstapersonsdelen och därmed blir en första smakbit av spelets beständiga värld, skriver Pcgamesn. När allt är på plats ska laddningstiderna förkortas avsevärt, och det ska gå snabbt att hoppa mellan flygdelen Arena Commander och fps-läget Star Marine.

Andra ändringar värda att nämna är stöd för andra skärmupplösningar än 16:9 och ett lass buggfixar.

Planen är att lansera patchen den 23 mars, alltså nästa torsdag.

Slutligen: ingen Star Citizen-nyhet utan snack om pengar. Och det går fortfarande bra: spelet har dragit in 145 miljoner dollar, eller nära 1,3 miljarder kronor. Det är 21 miljoner dollar till (188 miljoner kr) de senaste fem månaderna.

Är spelet klart än hehe. 24/07 Det här spelet kommer aldrig bli klart tyvärr. Bara massa smussel. 15/03 Väntar fortfarande på Sq42 som vi tyvärr sällan får några nyheter om. SC har jag redan tröttnat på. Totalt ointresserad i ett spel som verkar tvinga på oss allt möjligt när man bara vill flyga runt i rymden och ha kul. It's a long way from Wing Commande... 14/03 Ska sägas atti princip alla moderna spelmotorer fungerar med streaming assets idag. 14/03 Tänk också då att det är qoute innan de gjorde omröstningen att göra spelet större. Sqlude är ren spekulation av MR." he Who shall not be namned". Och ja tar de tid, absolut, men jag låter de hellre jobba längre för ngt bättre :) 14/03 Tänk på att starmarine och arena commander är "spel" i spelet, som delvis då faktiskt ska vara ett Gamemode by it self, men också deras testbed för PU, för att kunna tweaka fpsen etc etc, i framtiden, kmr starmarine ha potential att kunna "spelas" vart... 14/03 Release 2014, 2015, 2016, 2017? Älskade idén bakom spelet, men till och med Chris sa att de måste nå release inom 3 år för att inte bli för stelt. De har kapitalt misslyckats med detta. Om vi har tur så kanske SQ42 prelude släpps i slutet av året, men... 14/03 Och nyss läste jag att de kommer att återaktivera möjligheten till att använda TrackIR igen i 2.6.2! :) (kommer tyvärr med ett par buggar :() 14/03 "Pengar rullar in som dom ska, Det går bra nu" ^_^ 14/03 Ah bra förklarat. Här är problemet som jag ser det: om de nu ville ha "Star Marine" skulle de gjort det som en modul som går att lägga till var som helst. Tänk vad coolt om dem kunde ha Star Marine på olika platser i universumet? Om vilken bas som helst... 14/03
Skicka en rättelse