Huvudspelen i Civilization-serien brukar vara väldigt efterlängtade när de slutligen anländer med en ny tappning av den klassiska "bara en runda till"-formulan. Förra årets #Sid Meier's Civilization VI träffade mitt i prick och tilldelades vårt allra högsta betyg.

Känner du dig ändå inte helt övertygad så kan du nu testa en demoversion av spelet innan köp. Det är bara att navigera vidare till Steam och trycka på "ladda ner PC demo". Den begränsade versionen innehåller spelets tutorial, samt möjligheten att leka kinesisk härskare i 60 rundor.

Via Rock Paper Shotgun.

Alltså, jag håller med men är smittad sedan länge trots att jag använder flera OS dagligen. Det är ju (tyvärr) etablerat att uttrycka sig så. 20/03 Jag vill inte bråka om semantik men att jämställa PC med Windows är lite magstarkt kan nog en del tycka. Dessutom är det Steam som gör det till att börja med vilket är en besvikelse :( 19/03 Demot är bara PC för tillfället. Mac och Linux versionerna ligger typ 1 månad efter med sina uppdateringar eftersom dom görs av ett externt bolag, och dom fick senaste patchen och DLC precis innan demo-releasen. Så förmodligen lite mer väntan tills det... 18/03 Demot verkar inte funka till Linux (not available on your current platform) trots att spelet i sin helhet gör det. 18/03 Ja, man kunde önska att dom hade lagt ner mer jobb på det. Men antar att dom var tvugna att begränsa sig eftersom dom byggde ny version av motorn också, och dom ville ju byta ut många av systemen. DLC priserna, själv väntar jag på rejäla rabatter eller... 17/03 Jag håller med dig, Civ 5 var verkligen inget vidare i originalutförande. Det tog 1,5 expansioner och diverse olika små dlc:s för att det skulle göra skäl för namnet. Något som Fireaxis borde lärt sig till 6:an tycker man, för efter ett drygt halvår har... 17/03 Fast det är ju hyfsat många som spelar iaf. Och det kommer bli bättre med åren. Det tog lång tid innan Civ V blev uppskattat av många, det var inte bra först och började få ordning på sig efter Gods & Kings, dvs nästan 2 år efter release. Har tipsat FZ... 17/03 1 kommentar för en spelserien av Civilizations betydelse och storlek på knappt 15 timmar är verkligen inget gott betyg. Senaste nyheten på FZ handlade om att spelet var prisnedsatt, nyheten före det kom i december... Har själv inte spelat det sedan förr... 17/03 Förutsätter att den medföljande readme filen är döpt till "mjauslillaröda.txt" 16/03
Skicka en rättelse