Tillsammans med lite nytt innehåll.

#Super Mario Run släpptes till iOS i december förra året och sedan dess har Android-ägare undrat när det egentligen ska bli deras tur att testa det automatiska plattformspelet. Svaret är, inte så länge till då spelet släpps nu på torsdag den 23 mars.

I samband med releasen uppdateras dessutom spelet till 2.0, som innebär att nya karaktärer kommer att läggas till i spelet. Där väntar även en extra utmaning för de som spelar gratisversionen av #Super Mario Run och genom att klara den ska det gå att låsa upp en extra nivå att spela.

Spelet är gratis att ladda ner och testa, men för att låsa upp alla banor tillkommer en engångsavgift på 100 kronor.

Som DC Legends. Ett tärningsbaserat fightingspel med hjältarna från DC Comics. Om man vill ha riktigt starka gubbar så får man vara beredd på att lägga ner en rejäl slant på kalaset. Påminner lite om Star Wars: Galaxy of Heroes :) 21/03 Jag saknar tiden då alla mobilspel kostade för då slapp man reklam samt mikrotransaktioner. Nu laddar man ner ett spel som är gratis, lirar det någon timme och sedan blir det fruktansvärt svårt eller kräver massa grind eller RNG för att komma vidare såv... 20/03 Betalar gladeligen en hundering för välgjord content, som Mario verekar vara, oavsett plattform. Tror jag gav 10:- för Lara Croft Go och det kändes nästan som stöld. Räddade ju nästan en vecka av toabesök. 19/03 Det är för att apple och google tjänar mest på dessa mikrotransaktioner. Det mesta går till dom. 19/03 Jag har köpt både final Fantasy 3 och xcom på mobilen. Båda är riktigt bra spel och gör sig bra som mobilspel. Däremot tycker jag inte om när spel låtsas att vara gratis.. 19/03 Det finns en del pärlor om man letar bortom mainstream sörjan med miktrotransaktioner och allt vad det heter. Det är synd att både apple och google inte anstränger sig mera för att lyfta fram dessa pärlor (som oftast kostar en liten peng men då slipper... 19/03 Tror kanske ~90% av alla spel till mobiltelefoner är designade för att folk ska betala via mikrotransaktioner etc. Jag tillhör inte målgruppen som gör det, men betyder inte att den inte finns :) 19/03 Betala för mobilspel, usch. 19/03 Run! Sackboy Run! (...men då får du stå ut med irriterande notifieringar 22.32 varje kväll) 19/03 "Spelet är gratis att ladda ner och testa, men för att låsa upp alla banor tillkommer en engångsavgift på 100 kronor. " - inte för att tjafsa men det här är för mig en väldigt märklig formulering. Spelet kostar 100 kr men har en demo-version, punkt slut... 19/03
Skicka en rättelse