Det tog bara sisådär 200 timmar att bygga men mindre än en minut att ladda hem.

I samband med att #City: Skylines släpptes för ganska precis två år sedan dök det upp massor av fantastiska skapelser och stadsplanerare använde spelet för att visuallisera för utvecklingen av Norra Djurgårdsstaden. Nu har en spelare lyckats återskapa hela Stockholm, ett arbete som enligt honom själv tog sisådär 200 timmar.

Till sin hjälp använde han en rad andra Steam Workshop-byggdelar och dessa måste installeras innan du kan ladda hem och påbörja ditt eget virtuella turistande. Bland annat en rad röda stugor med vita husknutar av kreatören Ullstrumpan. Du kan också hitta Kaknästornet, Söder Torn och själva Stockholm-kartan i samlingen.

@xverminator: Okej, därför det inte finns någonstans att ladda i spelet. Trodde jag var dum som inte fick igång det. Men vad är meningen då? 06/05 Det var just det där jag sa man inte ville göra, det där är så trist. Man vill kunna gå runt på gatorna som irl... 24/03 http://store.steampowered.com/app/348250/?snr=1_5_9__205 23/03 Klagar invånarna på invandring och dåligt konstruerade vägar också? 23/03 Det jag menade med Google Maps i VR, menade jag Google Street i VR och HD. Inte som detta där man bara åker runt och tittar på världen uppifrån. Jag menade att man ska kunna gå runt på gatorna precis som om man var där irl. Och att det ska vara riktigt... 23/03 Meh! Inga bilbränner, vad overkligt :( 23/03 Som sagt, våra politiker är förtroendevalda, det innebär att varje medborgare inte är med i varje enskilt beslut, utan att vi gett förtroende till att de ska sköta detaljfrågorna. Om du tycker att de tillsatta politikerna inte gör sitt jobb så har du... 23/03 Makt ja, bestämmanderätt nej. Kungen och kungahuset må ha inflytande i en hel del grejer, men de har inte samma vetorätt som t ex en president har. Vi väljer politiker i allmänna val ja, men vi har inget inflytande över vilka ministerposter som sätts... 23/03 Om du nu tror att kungen inte har någon makt så är det nog en aning naivt. Det finns få personer här i Sverige som får träffa så många andra statsöverhuvuden och företagsledare och prata med dem i enrum utan att någon får reda på vad de pratat om. Få... 23/03 En statschef utan någon bestämmanderätt alls skall tilläggas. Och att tro att våra nuvarande politiker valts dit pga kompetens är väl väldigt naivt? 23/03
Skicka en rättelse