FZ:as Joakim Kilman har testat #Quake Champions och vet inte riktigt vad han ska tro. Det är kul, snabbt och känns som Quake, om än med några märkbara förändringar och uppdateringar. Frågan är väl bara hur väl det nya och det gamla smälter samman till en helhet som håller i längden. Så lyder omdömet i hans förhandstitt.

När du läst den kan du spana in kartan Burial Chamber som nyss utannonserats. Trailern nedan visar upp arenan som består av ruiner och lava. Enligt #Id Software krävs det skicklighet för att färdas runt på kartan utan att mista livet.

Om min dator var bättre så hade jag köpt detta spel, Quake Champions är kanske något som äntligen kan klå UT99. 23/03 Scriptat var kanske ett dåligt ordval. Menar att det ser ut som alla spelar enligt något manus, istället för att t.ex plocka highlights från en riktig match :P 23/03 Varför skulle de inte scripta spelaren också, i så fall? Duh :) 23/03 Vaa? Krävs det skicklighet på den här banan, inte på andra alltså? 23/03 Det känns som att alla filmer är scriptade. Att de i förväg bestämt vart motståndarna ska befinna sig, så den som filmar lugnt kan sikta in sig och gibba dem. Men jag är taggad ändå! 23/03 Vill också se lite mer fart i spelet, känns som det går lite långsamt? Jag är väldigt sugen på detta liret, men samtidigt lite skeptisk.. Förstår väl samtidigt att det kanske inte är lönsamt att locka endast en målgrupp (oldschool quakers). Hoppas på... 23/03 Något som jag är lite fundersam över som ingen har tagit upp är hur ljudet är? Är väl medveten om att det inte är samma folk som utvecklar QC som DooM multiplayer men DooM multiplayer hade det sämsta ljudet i ett multiplayer spel jag någonsin provat,... 23/03 Man kan lugnt konstatera att tidiga ID inte la särskilt mycket vikt att göra skillnad på spelen. Samtidigt håller jag med om att det på rak arm är svårt att skilja senaste Doom och nya Quake stilmässigt. 23/03 jag skulle vilja se en trailer där någon spelar med lite hastighet.. detta är ju som om någon lirar på ps4-dosa eller något 23/03 De gör ett bra jobb med att hypa upp spelet :) Kan det stämma att spelet släpps runt 29:e mars? Lite nytt gameplay: https://www.youtube.com/watch?v=lTLCnjLVG6w 23/03
Skicka en rättelse