Nu kommer du inte ens undan rörmokaren på din smartphone.

Som utlovat för några veckor sedan har nu #Super Mario Run äntligen släppts på Android, det dröjde bara sisådär tre månader efter releasen på Ios strax innan jul. Precis som Apple-versionen kan du ladda hem och testa de första banorna gratis, fullversionen kostar dock 109 kronor.

Super Mario Run skiljer sig från de vanliga Mario-spelen eftersom det bara krävs en alert tumme för att lira. Mario springer själv framåt och din enda uppgift är att få honom att hoppa vid rätt tillfälle. Genom att hålla in hoppar han högre och genom att kombinera detta med volter över fiender kan du få till rejäla skutt. Det finns också massor att göra föutom själva plattformshoppandet då slottsområdet måste byggas upp igen efter en Bowser-attack.

Borde döpa om namnet till Mario Stroke för iaf jag flippade på det här spelet. Stör mig så hårt på att gubben går automatiskt och så ska man samla ihop dom där mynten x 3. Stör mig även på att man förlorar Toad-gubbar när man förlorar ett Rally. 24/03 Lol! Låter som nåt för en lhs:are=) 23/03 Kan varmt rekommendera Rayman Fiesta för de som är skeptiska eller inte vill lägga ut 100:- på Super Mario Run. Billigare, snyggare, roligare, och mer innehåll. -https://itunes.apple.com/se/app/rayman-fiesta-run/id657811530 -https://play.google.com/stor... 23/03 Japp om man vill vänta tills vintern, så japp...... 23/03 Beror på vad man inkluderar i den genren. Spel som Mickey Hooks t.ex. är sjukt mycket bättre än detta. 23/03 Kommer aldrig röra nintendo-spel förens jag ser dom på PC. Ser ner på nintendo mer än EA. 23/03 Alla har naturligtvis sin smak, personligen tycker jag inte ens det här är i närheten av rayman fiesta run. 23/03 Det är helt klart det bästa spelet i genren. Gillar man inte genren Endless Runners så kan man helt enkelt spela andra spel. Vill ni ha ett riktigt Mario-spel, köp en Nintendo-enhet tex Switch. Enkelt. 23/03 Handlar om misstolkning av ord i översättningar, Mario Springer av sig själv, kliver och klättrar över små hinder. Du som spelare kontrollerar hop, i tajming så att du kan till viss del ändra riktning på Marios sprint och på så vis kontrollera din spela... 23/03 Mario tar sig över enklare saker själv, t.ex 1 block högt, 1 eller 2 blocks hopp. Även 1 block höga fiender tar han sig över, men det går att hoppa på dessa för att få 1 coin. 23/03
Skicka en rättelse