Senare idag intervjuar vi den kreativa chefen bakom Doom och Quake.

Idag finns det ingen av de fyra grundarna av #Id Software kvar i företaget men om det är en anställd som många förknippar med studion bakom Quake och Doom är det Tim Willits. De Doom-banor han gjorde på sin fritid imponerade så stort på de andra att han anställdes i företaget redan 1995 och har sedan dess varit en av företagets hörnpelare.

Senare i eftermiddag ska vi göra en telefonintervju med Willits och vi kommer självklart ställa frågor kring nya Quake Champions men vi öppnar också upp för frågor från er. Är det något särskilt frågetecken som behöver rättas ut till ett utropstecken - skriv i kommentarerna!

Hur ofta använder du ketchup på eller i maten? (1 - inte alls, 5 - all mat) 23/03 Jag vågar mig på att svara på den själv - nej. :P 23/03 Konsol samt möjlighet att konfigurera spelet i stil med sina föregångare, serverstandard på "tickrate" (sv_fps) och ändring av denna, verktyg för allmänheten att agera dedikerad host. Datum för släpp? 23/03 Jobbar ni på Rage 2? 23/03 Hur är moralen på studion efter allt debakel med Carmack etc? Efter att Carmack tagit med sig ett relativt stort lass ingenjörer till Oculus så överraskade id ordentligt med kanske sitt bästa spel sedan Quake 3, tankar på hur det blev så? 23/03 https://www.destructoid.com/quake-champions-ain-t-your-granddad-s-quake-424443.phtml "While I know it may be a long shot (with the game not having mod support), I really hope Bethesda and id allow fans to tweak the ever-loving hell out of Quake Champion... 23/03 En fråga gällande Quake i allmänhet, kommer det ett nytt Quake med singleplayer? :) 23/03 Har inte något större intresse för "fusken" så min fråga är enkel. Kommer man kunna spela Quake Champions som Quake 3 Arena/Team Arena i F2P versionen (jag tvivlar på detta, tror snarare det är det här som kommer kosta pengar). Och kommer de erbjuda möj... 23/03 Folk har ställt så bra frågor redan, känner att det täcker det mesta :) Vi har fått se en bana som ser lite ut som en mod på campgrounds. Innebär det att campgrounds inte kommer med? Hur många karaktärer från q3 kommer vi få återse? Det kommer ju vara... 23/03 nu frågade jag inte om custom games utan om det kommer finnas competitive/rankad system utan champions 23/03
Skicka en rättelse