Dra på dig persedlerna och slipa militärlingot.

Att lira tillsammans med andra likasinnade bäddar alltid för den bästa spelupplevelsen och ett foruminlägg om just detta fångade vårt intresse.

Tjena Gubbs!

Vi har jobbat som tusan för att få upp en ArmA 3 "Wasteland on Tanoa" server på medlemmarnas förfrågan. I dagsläget börjar den ta form, vilket glädjer oss enormt. Tidigare körde vi på Altis och därefter Takistan men så fort APEX släpptes så ville man ju ut i djungeln och röja, eller hur? Kan meddela att Svenska M90 fungerar utmärkt i ArmA's tropiska miljö.

Så gillar du Arma 3 med expansionen Apex står en server redo i Stockholm att lira på. Kolla in inlägget för mer information.

Tack till 8ody8ag för detta #nyhetstips!
Är det här i brist på dedikerade servrar till Operation Flashpoint 2: Dragon Rising? Det fick ju högre betyg av FZ än något spel i ArmA-serien eller original-Operation Flashpoint. 25/03 Det är olika beroende på vilket mission man är på. Vad jag vet så använder vi Extended/advanced ai plus något som heter dynamic civilian life, så det är olika settings beroende på vilket in game mission man kör. Den klassiska svårighetsgraden som tex... 25/03 Vad är de för svårighetsgrad på AIn förresten? Försökte slå ut ett gäng på 300+ meters avstånd från en buske vid ett träd. Sköt ett skott, fick ner en snubbe, personen bredvid drog en 180, i steget och oneshottade mig, inom loppet av 1 sekund, så han... 24/03 Det ultimata tipset ... dö inte ;) Nu jobbas det för fullt med ett nytt cap area till servern, det lät riktigt spännande. Fredag är arma dagen förevigt 24/03 Härligt med lite norska för ombytes skull ;) 24/03 Ja igår var en dag då denna gubbe fick pisk inne på servern. Vi stötte på en grupp med en Mora som spelade riktigt bra. Att komma ihåg: Anfall inte ett bepansrat fordon med enbart at4 24/03 Gårdagens spel var sjukt roligt! Många från FZ på servern vilket var extremt roligt att se. Vi kommer fortsätta editera och bygga vidare på mission filen och leverera regelbundna uppdateringar så ni inte tröttnar. Stort tack till Carl Johansson och reda... 24/03 Härligt Smest, kom in och skjut på oss fler gånger. Gubbsen gillar sånt :) 23/03 Var inne och lirade lite. Kör alltid sa-matra wasteland så det här var en frisk fläkt :) 23/03 Önskas Svensk M90 alt. Norsk Woodland uniform med tillhörande flaggor så besöker ni utvecklingstråden (http://gameaholic.se/viewtopic.php?f=28&t=1266) och postar erat Player ID alt. skickar det i PM till mig på www.gameaholic.se. Väkomna in! http://www.... 23/03
Skicka en rättelse