Det har varit mycket snack kring #Quake Champions och huruvida man kommer att kunna lira det på klassiskt vis. Vi har precis avslutat en telefonintervju med Tim Willits där han bekräftar att det kommer att köra matcher med sådana nymodigheter avslagna.

Däremot kommer dessa bataljer inte att vara en del av rankingsystemet, precis som övriga matcher som går ifrån grundinställningarna. Han bekräftade också att det kommer finnas möjlighet att hyra servrar men att den funktionen inte kommer att vara redo vid lanseringen.

Vi kommer att sammanfatta de övriga intressanta punkterna i samtalet senare i veckan men eftersom detta har varit en återkommande fråga ville vi få ut det så snart som möjligt.

Är skillnad på att vara skeptisk och att springa runt och bete sig som att ID gjort inbrott och våldtagit deras husdjur. Tyvärr är detta en attityd som används av många på esreality vilket är den största och mest aktiva quake community sidan atm. Detta... 24/03 Både ja och nej tror jag. Personligen älskar jag Overwatch, var över medel på Quake men aldrig i närheten av de bästa, min syn på Quake är absolut präglat av ett old school-tänk för att Quake representerar det. Du kan hitta duktiga Quake-spelare som är... 24/03 Har bara observerat och hittat en lustig liten sak här,majoriteten av folk som gnäller om champions och abilities har ett par saker gemensamt... De antingen inte spelat på flera år och/eller är rentav sämst på spelet. Tyvärr är det lite så att de vill... 24/03 Har spelat alla Quake som kommit ut hittils. Även fast spelen varit totalt olika i multiplayer fattar jag varför ID vill göra något nytt med detta Quake. Man måste locka både nya spelare och få tillbaka f.d. Quakers. Ranking kan ju vara intressant för... 24/03 Jo allt lite Jaws(bond)-känsla på nya ranger. Utrymme för modd där. 24/03 Ranger ser utvecklingstörd ut 24/03 Tycker vi bestämmer att Preed bara skämtade och anser det slutdisktërt! On topic: Trevlig nyhet :) kanske viker de sig om ranking.. men lika ointressant som digitala hattar för mig. 24/03 Man vet att Anarki gör intryck när dagens kids glider runt på hoverboards, själv hata jag honom när man lira SP på Nightmare på hans jävla bana. 24/03 Haha nähädu nu får du en time out! 24/03 "Förstår inte varför de gjorde Breath of the Wild, Call of Duty finns ju redan", typ. 24/03
Skicka en rättelse