Bakom det ganska osexiga namnet Playerunknown's Battlegrounds döljer sig ett spel som förhoppningsvis är fullt med potential. Brendan Greene, en drivkraft i Battle Royale-genren som skapade spelläget till Arma och #H1Z1, utvecklar spelet tillsammans med #Bluehole.

Playerunknown's Battlegrounds går ut på att massor av spelare krigar mot varandra på en 8x8 kilometer stor ö, där den sista överlevaren logiskt nog vinner matchen. Nedanför kan du spana in vår lunchstream från spelet. Sen kan du köpa early access-versionen för att testa själv. Den släpptes alldeles nyss och finns på Steam.

Jag väntar ett tag med detta dyra spel då jag redan har; DayZ, H1Z1, The Culling och många fler liknande spel. För 99 kronor så hade jag köpt spelet utan att tveka bara för att testa. 24/03 Det är ju lite det jag menar, de är stort för att de tar H1 publiken och inte har Sony (som drog i h1 förut) bakom sig. Folk hoppas, att det ska bli "h1" fast bättre, det kanske det blir för de har inte samma cash grab, men för mig personligen så köper... 24/03 Tycker inte man kan köra på det dock. Om spelet blir stort och man får så pass mycket cash, använd då för fan dem till att skaffa nytt folk som kan jobba vidare på spelet och göra spelet bättre. Inte bara ta cashen och sen försöka tjäna ännu mer cash... 24/03 Marknaden har förändrats markant senaste 30 åren. De tar betalt altså "säljer" de en produkt, hitta 1 marknad som beter sig på samma sätt som inte får kritik för det. Har inte splat DayZ men har ca 600 timmar i H1Z1, det började som ett hobby projekt... 24/03 Det har varit i alpha/beta i 9 månader totalt, 9. Att dom kommit så här långt på bara 9 månader är ganska otroligt. Och sen nej, det kan jag inte hålla med om att Early Access handlar om. Det handlar ju mer om att utvecklarna vill ha folkets hjälp för... 24/03 Håller med, dessa övergivna östeuropeiska maps blir så tråkigt när det är i alla spel. Kan inte någon göra Hawaii eller nått sånt. 24/03 Den fungerar utmärkt för det mesta dock så har jag en 1800x som ligger och väntar på modekortet. 24/03 Älskar när folk med kassa datorer skyller på spelets optimering. 24/03 Vissa säger det, medans väldigt många med bättre dator än mig har samma problem, jag tycker det lagga sönder på min burk, ospelbar fps för mig. Trixade inte med några "optimeringar" heller, men jag får väl runt 6-70 fps på banan i områden där inget händ... 24/03 provade lite igår. Mycket bättre än h1z1 och det finns lite taktiska inslag. Bra hitreg och striderna är intensiva och flyter bra! Ett + är att man skjuta sönder dörrar och slänga in granater i husen :D 24/03
Skicka en rättelse