Det var ett tag sedan Nintendo höll en traditionell E3-konferens. Något som i år kommer att ändras på om vi får tro Nintendos amerikanska VD Reggie Fils-Aime. I en intervju med Fox News kunde han avslöja ytterligare detaljer om deras planer inför årets spelmässa i Los Angeles.

”And we’re gonna have a big E3 this year. We’re going to be showcasing a variety of games. We will have experiences for… consumers will be able to attend the show for the very first time.”

Just vilka spel de kan tänkas visa upp är ännu oklart. Men fokus kommer ligga på titlar till Nintendo Switch men även Nintendo 3DS.

Det finns så mkt underbart Nintendo skulle kunna annonsera ut men jag har hoppats sedan 2006... 27/03 Tror inte där kommer vara några större utannonseringar. De har redan flertal titlar de kan visa mer av, och mycket fokus kommer förmodligen vara på Super Mario Odyssey. Han pratar ju trots allt om hur de ska ha upplevelser för folket på plats, så tror... 27/03 Tvivlar på att det blir särskilt stort. I bästa fall utannonserar de en mängd uppföljare till samma gamla ttrötta ip:n där alla följer samma formula värre än CoD. 27/03 Metroid alá Breath of the Wild och https://www.youtube.com/watch?v=x3kfyZJhC3U Det ska vi ha! 27/03 Ett donkey kong i 3de person 2 player co-op open world hade varit lite ballt :P 27/03 Om det kommer en Pokemon rpg trailer announcement till switch sp blir jag glad 27/03 Jag har spelat alla Metroid. Prime 3 är nerdummat som fan i jämförelse med de två andra, men det är inte på långa vägar så uselt som Other M och Federation Force. Nej, Retro är inte självständiga, men det är bara de hos Nintendo som klarar av att göra... 26/03 MHXX vore ganska sweet om det kom hit ^_^ 26/03 Kom igen nu Nintendo! Visa flera nya spel till era eftertraktade spelserier så kommer Switch att sälja som smör igen och inte bara som vid Zelda-släppet och senare Mario-släppet i December. 26/03 Du kan tydligen inte ha kört Metroid Prime 3. Sen så talar du som om Retro vore självständiga, men de ägs av Nintendo. Så om Nintendo vill att de utvecklar ett nytt Metroid så blir de illa tvugen. Det är över 3 år sedan som Retro släppte ett spel, och... 26/03
Skicka en rättelse