"Vad är detta?" kanske du tänker. Svaret är enkelt - det är vår och er nya mötesplats för allt vad som händer i spelvärlden. Efter månader av kodjoxande, designmeckande och funktionstestande är nu vår nya sajt klar.

Förstasidan är nu mer dynamisk och vi kan på ett smidigare sätt lyfta fram artiklar och intressanta forumtrådar. Eftersom vi använder samma system som SweClockers (Sveriges största sajt om datorer och hårdvara) är det nu ännu lättare följa forumdiskussioner, citera personer och tagga inlägg med intressanta ämnen. Vi har dessutom instiftat en helt ny forumdel där indiespelsskapare och andra kreatörer får visa upp sina alster helt fritt.

Vi vill också rikta ett stort tack till alla som var inne och gav oss feedback under de gångna veckornas betatest. Precis som vanligt har vi en särskild forumdel för feedback där alla är välkomna att komma med förslag, såväl redaktionellt som funktion- och designmässigt. Bara för att vi lanserar idag har vi inte stängt dörren till ytterligare förbättringar.

Så välkommen in, vi hoppas att du ska trivas lika bra som oss.

Ge feedback på nya FZ!

Skicka en rättelse