När Nathan Fillion talar lyssnar Destiny-fans med andakt.

Efter månader av viskningar i skuggorna vet vi att Destiny 2 är på gång – det säger Bungie själva. Den 30 mars väntar första riktiga trailern för spelet, men redan nu kan desperata mysa med populära karaktären Cayde-6. I en bar. Med pang pang runt omkring.

Destiny 2 lanseras enligt läckta affischer den 8 september. Spelet kommer med all säkerhet till både Playstation 4 och Xbox One. Om Iron Lords är nådiga kanske även för pc.

Tack till Theade för detta #nyhetstips!
Själv ser jag gärna att dom gör det till datorer också, Halo-serien i all ära, men det som gjorde mig ett Bungie-fan var Pathways Into Darkness, Marathon 1, Marathon 2: Durandal, Marathon: Infinity, Myth 1, Myth 2: Soulblighter & Oni (dvs i stort sett... 29/03 Destiny 2 + kommer bli en lyckad kombination tror jag. 29/03 Det verkar mycket troligt att det kommer till PC då folk har lyckats förhandsboka det hos Gamestop, för pc då. https://twitter.com/SenSnowy/status/845620869045063681 29/03 Jag hoppas se egentligen allt bra de gjort i Destiny 1 tar de med sig till 2an fast på steroider samt en amazing story. De bästa jag gjort i Destiny är lira Coop med 3-6 vänner under 2 år och haft kul tillsammans. Utan de hade jag inte haft lika kul sam... 29/03 Ser hellre att de håller sig till konsoller som de gör så bra. De har gjort de absolut bästa FPS spelen till just konsoller tycker jag. Tar hellre att de helhjärtat fokuserar på det de kan än gör en halvdan upplevelse till någon plattform. Tänker lite... 29/03 Hoppas så hårt på ett PC-släpp... det behöver inte vara samtidigt som konsoler ens för den delen. Det får gärna vara som med GTA:V där det t.om tog 1½ år eller mer för att bli färdigutvecklat. Bara det kommer. :( 29/03 Det är svårt att inte åtminstone få "mysklubba" när man hör Nathan Fillion. Får hoppas att det är samma kvalité på resten och inte bara stjärncastat som med Peter Dinklage som lät lika engagerad som jag på att betala dyra räkningar den 23:e... 28/03 Iron Banner-symptomen :) 28/03 Ja, och nej. En stor del av Destiny är rätt träigt och överpampigt, samtidigt som det är helt intetsägande. Just Cayde-6 och en hel del uppdrag runt/relaterade till honom har dock precis den tonen. Spelets bästa karaktär, hands down. :) 28/03 Jo, lite samma här. Hoppar in ibland och kör några matcher multiplayer. Har dock nått det läget där de som fortfarande nöter kontinuerligt är mycket vassare än jag som casual-lirar. Tar en halv kväll att få feeling igen, och då tröttnar jag lagom. :P 28/03
Skicka en rättelse