Att trycka in långa nålar i ögonen är nog inte en särskilt vanlig hobby. Kanske hade det varit mer populärt om det gav upphov till ett gäng sköna superkrafter?

Det är i alla fall tanken bakom manicken neuromod i Prey. Kötta in nålarna i skallen och bli en bättre människa, bokstavligt talat. Filmklippet nedan visar hur det går till och hur de olika krafterna kan nyttjas för att öka överlevnadschansen i rymdshootern.

Björk releases breathtaking ‘Notget’ video: https://youtu.be/pJDcwXQc5CU 04/04 @D01tY: började med remastered, när jag hade upptäckt allt på första nivån och skulle vidare till neptuneavdelningen gick jag en krasch. Startade om och fick börja om hela medical. Jävla bajs. Får massor med tear i originalspelet, har nu kodat om Quick... 01/04 Det är ettan som har bästa storyn också :) Sjukt bra spel 31/03 @D01tY: instämmer helt! Kör nyss klart infinite ä, helt stört bra story. Nu dags för ettan, upptäcka allt!!! :-D älskar. 31/03 Jag ser mycket fram imot det här spelet. Gillade första också. Men framför allt att det kommer bli likt Bioshock spelen som ligger väldgt nära att vara det perfekta spelet och ligger varmt om hjärtat hoss mig 30/03 Bara jag som tycker detta kommer bli sjukt kul? Ser ju helt fantastiskt ut. Måste vara svårt att skapa nytt när det finns så otroligt mycket spel ute nu men dom har ju lyckats otroligt. Kommer förboka detta. 30/03 Bioshock in Space, typ... Detta är inte den Prey som jag vill ha. Jag ville ha den Prey uppföljaren där man spelade som en prisjägare och jagade rymdbrottslingar. Det verkade hur coolt som helst. 29/03 Jag har så svårt att se fram emot det här spelet. Ena dagen känns det som det har massor av potential, men andra dagen ser jag ett videoklipp och det ser bara så generiskt tråkigt ut. Uppgraderingar, implantat och liknande har vi sett så många gånger.... 29/03 Nej. Storyn låter fortfarande fel och det verkar vara för konstigt! 29/03
Skicka en rättelse