Star Wars fyller 40, fira med att se första Battlefront II-trailern.

Den 25 maj 1977 hade en liten film där det onda och goda bråkar med varandra till ljudet av "pew pew" premiär. Och om ett par veckor firas 40-årsjublierande Stjärnornas krig med festivalen Star Wars Celebratin, där besökarna får se filmmemorabilia och stjärnor från förr och nu.

Mitt under brinnande Star Wars-firande passar Dice på att släppa en första trailer från Star Wars: Battlefront II. Tidpunkten är satt till klockan 23:30 svensk tid den 15 april, då får vi se det första rörliga materialet från shooter-uppföljaren. Trailern ska inte helt överraskande också visas online.

Star Wars: Battlefront II släpps i slutet av 2017. Det ska enligt uppgift innehålla en mer utförlig singleplayer-del än Battlefront från 2015.

@zauii89: Fan vad jag vill käfta emot här men det känns faktiskt som en väldig smaksak. Jag vet faktiskt inte varför jag gillar det så mycket som jag gör. Hjärtlös skjutande antar jag, kan spela Instant Action hur länge som helst. Såå din åsikt får du... 02/04 @A.Damp: Som var buggigt och saknade inlevelse. De orginella battlefront-spelen är överskattade. 02/04 @Luciphear: Vissa kan spela med en handkontroller utan några som helst problem, medan andra inte kan spela så värst bra. Men de som inte kan spela med en handkontroller, borde skippa det helt och fokusera på det "traditionella" sättet: tangentbord och... 30/03 Förstår faktiskt inte hur folk kan ha såna problem med det när de använder en gamepad. Använder själv Mus, tangentbord samt gamepad och har aldrig haft det problemet att jag har svårt att sikta eller har "hackiga" rörelser som många tycks ha. Är det för... 30/03 Finns redan en Battlefront II och den kom 2005! EA är historierevisionister... >:c 30/03 De hade kunnat kopiera originalet Battlefront 2 med denna nya grafik så hade jag definitivt köpt. 30/03 "Åh! Kolla! En fiende. Låt mig gå i sidled för att kunna sikta korrekt på den." Handkontroller i ett nötskal. Orkade inte titta på "trailern". Blev bara förbannad. 30/03 Hoppas andraandra blir bättre än förstaandra....... Förlåt. Jag vet att jag är tråkig. 30/03 Har inte spelat första Battlefront från dice men känner på mig att uppföljaren får ett lika fint skal. Dock kommer inget av dem slå det första (och riktiga) Star Wars Battlefront II 30/03 @Knerk: Tror dom menar det där invasion grejset man kunde göra själv 30/03
Skicka en rättelse