Allt du behöver är en polare som köpt hela paketet.

För ett par veckor sedan släppte Dice det första banpaketet till Battlefield 1 där fransmännen äntligen fick ta del av striderna. För att få tillgång till de nya kartorna och fordonen behövde du tidigare ha köpt Premium-paketet till spelet men nu bjuder man in fler soldater.

Dice kallar konceptet för Premium Friends och det låter alla i en grupp ta del av nytt innehåll så länge en person i gänget har betalat för sig. Det funkar också om man bara köpt ett specifikt banpaket.

Däremot får de som åker snålskjuts inte några erfarenhetspoäng från bataljer som äger rum på banor de vanligtvis inte har tillgång till. Poängen ackumuleras dock så skulle de betala för sig i framtiden får de dem då. De kan heller inte spawna med de fordon eller vapen som är exklusiva för banpaketet.

Tycker detta är för jävligt. Här har man spenderat 500 kr på spelet och ytterligare 500 kr för premium och nu vill folk att de ska släppa banorna gratis för alla? Om jag hade vetat att jag kunde spela alla banor gratis hade jag ALDRIG köpt premium förrä... 30/03 Ok då, förrförr i tiden ;) 30/03 Banor i princip alltid gratis förrut? Till vilket spel då? Men en map-editor har jag saknat ända sen BF2 tiden :) 30/03 Det är ju fortfarande enbart kartorna som skulle vara gratis. Allt annat såsom skins och vapen skulle inte vara fritt utan att köpa DLC / Premium. Banor var i princip alltid gratis förut och det fanns ju också map editors till de flesta spel. En banedit... 30/03 4-5 banor är det antal banor som andra spel med gratis dlc brukar få. Se Rainbow Six Siege och Titanfall 2, ja dem har gratis DLC MEN dem skickar endast ut 1 bana per DLC och 4 DLC per år. För övrigt har Dice släppt gratis banor utanför expansioner och... 30/03 @blackidus: Vad får du 4-5 banor ifrån? Bara för att de släpps kostnadsfritt? Dom kan fortfarande göra upp mot 16 banor till och släppa dom gratis också. Anledningen att BF4 fick gratis banor mot slutet var för att spelet hade ett sådant horribelt dålig... 30/03 Ja jag har redan sett den, men betala för kartor är något vi alltid gjort och jag förstår inte hur folk kan tycka att denna mängd med banor ska vara gratis. Detta var inget problem för i tiden när det hette "Expansion pack" och kom på CD. Jag satt själv... 30/03 För övrigt ett steg i rätt riktning, hoppas att de som sagt släpper själva kartpaketen gratis. 30/03 Problemet är att du splittrar upp spelarna genom att låsa folk ute från banorna som inkluderas i Premium / DLC. De kan ta behålla övriga fördelar med Premium bara alla får tillgång till banorna, det skulle ge mycket mera goodwill. Ska vi köra lite Battl... 30/03 @blackidus: Nej jag förstår hur du tänker och håller med dig till viss del, men just kartor... att dom utvecklas på samma vis/ tillverka lika många som om det vore via premium fast gratis. Sen kan dom ta betalt för microtransaktioner (vapen/skins/emblem... 30/03
Skicka en rättelse