Tänk gamla Call of Duty i dag.

Att sälja in Battalion 1944 var en lätt match – tre dagar efter Kickstarter-premiären var projektet i hamn. Ett år har gått och än är det inte upp till bevis på bred front, men tiden är kommen att visa gameplay. Vilket utvecklarna gjort för VG24/7, som spelat in när man fick testa en tidig alpha-version.

Filmen gör klart att det rör sig om snabba strider där rörlighet och koll på kontrollerna spelar stor roll. Tänk de tre första Call of Duty-titlarna. Vissa delar av banan kan bara nås via strafe-hoppande, som för övrigt byggts in i spelet för att efterlikna känslan som fanns i de gamla Id Tech 3-motordrivna CoD-spelen. Så ta en titt på ett nutida fps årgång 2002 eller så.

Ett ww2 spel ska vara långsammare gameplay där det handlar om både smygande men också samtida framryckningar med sina stridskamrater. Detta såg inte ut som det. 01/04 Yes så bara för att dom har samma rörelse som CS ... typ så som alla andra spel hade på den tiden då CS först kom... typ HL, Quake, SoF eller på spelen BT1944 är byggt på MoHAA, CoD:UO, Wolfenstein: ET, DoD så måste de just vara en klon av CS med ett... 31/03 Okej, du är uppenbart en fanboy av CS. Men låt mig hjälpa dig lite på traven... Stirriga hoppande gubbar med samma maniska löpande runt kartan i samma intränade mönster som i CS. Blev det klarhet nu eller vad många menar med att spelet är som CS? 31/03 frågan om spelet: Kommer det att vara en portad version av Xbox och PS4? Där grafiken kommer se ut som bajs samt själva spelkänslan kommer vara värdelös? Tycker jag inte hittar den informationen någonstans 31/03 @maadfisk: Ja, jag har ögonen på det. Ville först se hur detta spelet blev. Har ju alltid heroes and generals annars om inget av de blir bra. Ville bara testa nåt nytt snart. Har ju lirat samma spel sedan 2014 ^_^ 31/03 Day of Infamy är en light version av Red Orchestra 2, testa på :) 31/03 Ja just de jag missa ju Healthbaren, Vapen shoppen i början av rundan, att ADS enbart va aktiverat för denna videon, den förutsägbara vapen rekylen, att gamemoden va Bombplant även om respawna hela tiden och där inte va någon bombplant, Hit indikatorn(v... 30/03 Nä, låt cs vara cs och låt ww2 vara ww2. Helst en fet likhet med red Orchestra 2 med mycket realism :) 30/03 Vad menar du?! :) Är du blind eller? LOL 30/03 @Mindrax: På vilket sett är detta CS? 30/03
Skicka en rättelse