Loot-kistor, Diablo 2-hjältar och fler valutor (jay?)!

För två år sedan gav sig Blizzard in på mobamarknaden med sitt lättspelade Heroes of the Storm och snart är det dags för spelet att gå i in nästa fas, något utvecklaren valt att kalla 2.0. På menyn står bland annat loot-kistor, fler valutor och en hjälte från Diablo 2.

Ett spel, som dessutom är gratis, måste ju ha prylar i lådor. Det är standard idag så därför kommer dessa att dyka upp även i Heroes of the Storm. Varje gång du går upp i level belönas du med en kista som kan innehålla allt från hjältar till åtråvärda skins. Nivåsystemet har också förenklats, det kommer inte längre vara separerade system för dig och dina hjältar, den sammanslagda summan av de sistnämnda blir istället siffran att förhålla sig till.

Man introduceras också den nya valutan shards, som du använder för att köpa och crafta kosmetiska saker med. Och skulle du vilja byta riktiga pengar mot ingame-valuta får du i och med 2.0 gems istället för guld, som fortsätter att existera. Totalt tre valutor att hålla reda på alltså.

Heroes of the Storm 2.0 introducerar även en ny hjälte, Cassie som skapats efter Diablo 2:s Amazon-klass. Du kan stifta bekantskap med henne i en separat film.

Tack till Devan för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse