Minns ni att det gjordes ett försök att crowdfunda en remake av den något förbisedda klassikern Outcast? Den satsningen gick rakt åt pipsvängen, men skam den som ger sig: utvecklarna hittade finansiering via utgivaren Big Ben Games och utvecklingen kunde fortsätta.

Nu kan vi för första gången få en ordentlig titt på spelet som döpts till Outcast: Second Contact. Går allt enligt planerna kan vi besöka den lika inbjudande som farliga världen i höst, till PC, Playstation 4 och Xbox One.

Ja det stämmer 31/03 Har inte hängt med i det hela med Outcast men jag antar att detta är originalet som de gör en remake av och inte en uppföljare, det stämmer eller? 31/03 Fullkomligt älskar Outcast. Nostalgi på hög nivå. Dock måste jag säga att ovanstående trailer inte riktigt funkar för att locka mig. Orginalet var finslipat för att ska en ruskigt grym helhet. I remastern ser vissa delar riktigt dåliga ut medans andra... 31/03 Ser extremt hemmasnickrat ut i nuvarande stadie måste jag säga. Fångar inte mitt intresse alls. 31/03 Vilken nostalgitrip! Längtar verkligen tillbaka, Outcast var något alldeles speciellt. Som tidigare nämnt så ser combaten/animatonerna mer eller mindre ut att vara orörda, snarare så att man hottat upp grafiken. Men det är inte mig emot, körde orginalet... 31/03 Detta spelet var verkligen något unikt. Brukade sitta och lira det i början av 2000-talet när jag var mindre. Soundtracket och världarna i spelet fick dig att investera dig i spelet på ett helt fantastiskt sätt. Älskade detta spelet back in the day och... 31/03 Håller med föregående talare. Det ser lite stelt ut, men gissar att det är gjort så med meningen för att det ska kännas som originalet som jag för övrigt aldrig lirat. Säger inte att det ser ut att vara skräp, utan jag tror detta är något jag skulle kun... 30/03 Vissa grejer som striderna och modellerna på npcs såg lite funky ut men trotts att grafiken rent tekniskt inte såg superbra ut (från vad jag kunde se på telefonen) så tycker jag spelets art style var väldigt snygg. Har inte spelet något Outcast tidigare... 30/03
Skicka en rättelse