Häromdagen blev Destiny 2 officiellt utannonserat. Sen dök det upp en retsam teaser-trailer. Nu är dock väntan på ett riktigt avtäckande över – ovan ser du den första riktiga trailern för Destiny 2!

Den bjuder dessvärre inte på någon gameplay, men den är ändå maffig och stämningsfull. Vi får även veta att spelet släpps den 8 september, och att de som förbokar kan få tillgång till en beta.

Fast den kanske mest efterlängtade nyheten är att det äntligen är bekräftat – Destiny 2 släpps till PC! Det framgår när man förbokat spelet på officiella sajten.

@Cowmine: Jag styrs av mina principfasta inställning i det här fallet, inte av företagens erbjudanden. Just när det gäller ett betatest vill jag också säga att det är helt fel att se det som någon form av belöning. Betatest är en tjänst som DU erbjuder... 02/04 @Bennii: Jo, men då blir du styrd mot vilka företag som gör det och kanske inte vilka spel du är intresserad av. Världen är inte lika svartvit som du vill få den till att vara. Jag förbokar aldrig ett spel om det kräver ev deposition av mig. Men om det... 02/04 @Cowmine: Finns gott om företag som erbjuder öppna beta-tester, oavsett om du förbokat eller inte. Att de låser betan bakom en förbokning är ytterligare en anledning att vägra förboka, eftersom det är ett steg närmre den förbokningshysterin jag vill und... 01/04 @Bennii: Förutom att kostnadsfritt spela en beta som kan hjälpa dig avgöra om ett spel är för dig eller inte. Så du förlorar i vissa fall faktiskt något. 01/04 @Cowmine: Man tjänar ingenting i långa loppet på att göda en förbokningshysteri som är på väg att spåra ur sedan länge. Därför står jag utanför. Jag har inget att förlora på att inte förboka. 01/04 @Bennii: Vad förlorar du på att förboka? Jag förbokar inte spel, men tex i detta fall så kan jag förboka på Webhallen, utan att det kostar något alls, få access till Betan och gillar jag inte det så kan jag avboka utan straff. 31/03 Så sjukt pepp - spelar ju fortfarande Destiny nästintill dagligen så <3 31/03 @Bennii: Försöker leva efter den paradigmen också. 31/03 @Walter S.A. Iego: Aldrig förboka, någonsin. Det är regeln. Oavsett vad det är för spel, vilken utvecklare som står bakom och vilken meningslös pre order-bonus du får. 31/03 Hur mycket jag än vill, kommer jag inte förboka. Nu gäller det att Bungie levererar ett spel med flaggan i topp. 31/03
Skicka en rättelse