Men först Cyberpunk 2077.

Med The Witcher 3 och dess två expansioner gjorde CD Projekt inte bara ett av tidernas mest hyllade rollspel, man satte också punkt för berättelsen om Geralt of Rivia och hans monsterjakt. Eller...?

Ett litet hopp tändes under en frågestund efter ett finansmöte nyligen. Man fick frågan om The Witcher-trilogin verkligen var slut efter det senaste spelet, och svaret antydde att man åtminstone kommer överväga en fortsättning. Det hela ses cirka 42:10 minuter in i den här filmen.

The Witcher designades som en trilogi och en trilogi kan inte ha en fjärde del, kan den?

– Vi gillar den här världen väldigt mycket. Vi har investerat 15 år av våra liv i den och väldigt mycket pengar. Så... vi ska fundera på det här.

Men om The Witcher 4 blir verklighet kommer det dröja åtskilliga år. Man arbetar för närvarande på kortspelet Gwent (släpps i år) och det storväxta rollspelet Cyberpunk 2077, som släpps tidigast 2018. Det tog fyra år mellan varje Witcher-spel, och om det är en måttstock kan du sikta in dig på release kring 2022 eller så, om fyran alls blir av.

Ja det skulle varit grymt! 04/04 Jag säger inte att Geralt var dålig i Witcher-serien, tvärt om. Däremot kanske det är bättre att vi lämnar han medan han är älskad än att vi gör en ny serie med han. Jag tror att vi skulle behöva något nytt snart i alla fall. 03/04 Får man hoppas de gör ett roligare stridssystem tills nästa gång. Det är den svaga länken i den här spelen tycker jag. Blir enormt uttråkad efter några timmar spelande pga det. 02/04 Ge mig mer witcher! Dock så är jag en av dom som vill se mer av Geralt's resa, jag skulle vilja se mer av den karln, det är lixom mitt andra jag efter säkerligen tusentals timmar som jag lirat han igenom witcher 1 2 och 3. Jag är Geralt, Geralt är jag... 01/04 CD-Project ljög en del om The Witcher 3, ja. Men att säga att det var värre än No Man's Sky är ju bara barnsligt. Det finns ingen som ljugit och lovat så många olika saker om sitt spel som Sean Murray. Witcher 3 ljög om sin grafik genom att dämpa den.... 01/04 Inte helt fel :). Men spelserien är så pass att det går spela om dem många gånger, så känns väntan lite kortare om det nu verkligen blir ett Witcher 4 förstås. 31/03 Witcher 4 kan vara kodnamnet för HL3 Half Life 3 confirmed. 31/03 Skulle gärna se ett Witcher-spel med Ciri som huvudkaraktär. Händer mycket spännande saker för henne i böckerna. 31/03 Håller med helt! Mycket i Witcher 3 var imponerande men jag är sååååå trött att tvingas spela Generic Macho Fantasy Hero #5697. Så synd att ett spel som ska vara öppet har en karaktär från en bokserie som spelarkaraktär så spelaren får minimal frihet... 31/03 Nja, ser fram mer i mot Cyberpunk än ett nytt Witcher. 31/03
Skicka en rättelse