Slottet har fått en total makeover.

Arbetet med att omvandla actionskräck-klassikern Resident Evil 4 fortsätter och den här gången är det slottet som fått sig ett rejält ansiktslyft. Teamet bakom projektet skriver kontinuerligt om arbetet med modden på sin blogg och har i samband med den nya releasen även släppt en trailer som går att se nedan.

En av de mer imponerande aspekterna av det här projektet är hur upphovsmakarna bemödat sig med att resa till de platser på jorden som Capcom använt som inspiration under utvecklingen av originalspelet. Nya foton på byggnader och föremål som använts kan därför renderas i storlekar upp mot sexton gånger större än originalet och samtidigt vara mycket troget den ursprungliga visionen. Nu ser vi fram emot att resten av spelet blir klart!

Capcom själva känner till initiavitet och verkar inte ha något emot det och enligt FAQ-sidan på re4hd.com har uppdateringar om projektet nålats fast i det officiella Steam-forumet. Den som vill testa att installera modden slipper med andra eventuella samvetskval.

Källa: Resident Evil 4 HD Project

Skicka en rättelse