Provkör hyllade Dishonored 2 på samtliga format.

Att få chansen att testa spel innan köp är en bra grej. På senare tid har vi fått demon till Mafia 3, Halo Wars 2 och Resident Evil 7 – för att nämna några. Nu har turen även kommit till Dishonored 2.

I ett pressutskick avslöjar Bethesda att du från och med torsdag, den 6 april, kan ladda ner demonstrationer till samtliga format, vilket innebär pc, Playstation 4 och Xbox One. Spelets tre första uppdrag står till förfogande och du kan spela som antingen Emily eller Corvo. Om du sedan beslutar dig för att uppgradera till fullversionen följer dina framsteg med. Fiffigt.

Särskilt pc-folket gagnas av möjligheten då Windows-releasen av Dishonored 2 präglades av strul och tumult. Strax kan du alltså själv ta reda på om Arkane skött patchandet på bästa sätt.

@Brona: fast det kan man väl inte göra innan release? Baaack in teh days på typ 80/90-tal så kom ju demos innan/samtidigt som spelsläppet... Det största argumentet mot demos som jag sett är ju att det får (vissa) folk att avstå en preorder om dom vet... 13/04 Jag tänker snarare att Youtube gjort demos onödiga. Du kan få en rätt så bra uppfattning av ett spel genom att titta på Let's Plays. 04/04 @fatcamp: Njea, snarare så att demos kommer när försäljningen sviktar. Det var nån lirare som för massa år sedan spelade in nån youtubevideo där hm argumenterade för varför demos ofta stjälper snarare än hjälper. T ex, varför förbokade ett spel om man... 04/04 Enligt dig ja, tror det finns många som inte köpt eller testat spelet ännu. Som jag. Jag köper sällan spel på release dagen eller strax därefter. Blir att testa demot, så kan det eventuellt bli ett köp. 04/04 Hade varit underbart om alla nya spel hade demos, inte bara för att testa gameplayet utan för att också se hur bra spelet flyter på. Recommended/minimum specs som utvecklarna släpper är ganska dåliga imo, har ibland klarat mig med hårdvara som är sämre... 04/04 Känns som demos är till för skadade varumärken, eller sviktande försäljning. Inte som demos var förr i tiden, när det kom innan spelet. 03/04 Inte lite sent att komma ut nu? Menar man vill testa ett spel innan man köper och nu har jö spelet gått förbi ganska mycket så lite fel tid enligt mig :S 03/04 Kul att demos börjar komma tillbaka. 03/04 Better late then never i guess, frågan är hur bra det sålt med tanke på hur älskat 1an var. 03/04
Skicka en rättelse