Destiny 2 är utannonserat och ett enat internet utbrister "On it!" och börjar plocka isär varje beståndsdel av debuttrailern. Youtubeprofilen Arekkz är en av de mer ambitiösa och i ett rykande färskt avsnitt av Destiny Index analyserar och diskuterar han vad vi hittills vet om Bungies tvåa.

Vad vi vet är att Tower invaderats av cabals och att guardians tvingats på flykt. Vi vet dock inte bakgrunden. Arekkz dissekerar historien om cabals, deras roll i solsystemet och hur mötena med guardians tidigare tett sig (för cabals vidkommande: illa). Om detta, mycket annat lore-godis och även om tisslande och tasslande kring kommande Rasputin- expansionen talas det om.

Destiny 2 släpps den 8 september till Playstation 4, Xbox One och … pc! Det var verkligen på tiden.

Destiny är ett sådant där underligt spel som, om man helt objektivt dissekerar det och kollar alla detaljerna var för sig, låter som ett väldigt underpresterande, tomt och tråkigt spel, men när man väl lirar det, har en underlig magi som gör att man bar... 05/04 @Bennii: Köpte Destiny Collection i torsdags för 230kr ungefär. Jag är glad att jag köpte det för jäklar vad jag blitt torsk på Destiny :D (avskydde det vid release) 04/04 @Bennii: finns annars ett par videos på youtube som kör en recap på storyn 04/04 Tack för svaren. Det låter som jag får ta på mig läsglasögonen om jag vill veta lite bakgrund och lore. 04/04 @Bennii: Destiny har en otroligt rik bakgrundshistoria, men väldigt lite av det har förmedlats via spelet. Jag spelade väldigt mycket Destiny och jag tycker det har bra story nu, efter 2 år. Men jag har läst mig till det mesta. 04/04 @Bennii: Precis som Fredrik sa, du missar inte jättemycket. Om du kollar på alla Destiny-cinematics på YouTube, så får du i princip all story i spelet. Mycket av storyn i Destiny finns i form av "Grimoire Cards", där du kan läsa om klasser, fiender, ras... 04/04 @Bennii: Rätta mig om jag har fel ni som vet (har knappt doppat tårna i Destiny), men är inte originalet till stor del kritiserat för att det är väldigt blekt på storyfronten? Borde med andra ord vara okej att starta med tvåan. 04/04 Vad har vi missat som inte spelade ettan? Är det massor av story, eller är det en actionfest med minsta möjliga bakgrundshistoria? 04/04
Skicka en rättelse