Såväl portabla som stationära Breath of the Wild verkar gagnas av patch 1.1.1.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild har fått snudd på perfekta betyg överallt men det har också fått kritik – i synnerhet för tekniska tillkortakommanden. När vi ställde Switch-versionen bredvid den till Wii U såg vi att den senare i synnerhet led av tunga framerateproblem. Switch-versionen flöt bättre, men då särskilt i portabelt tillstånd. Det fanns utrymme för bättring och bot.

Nu har Breath of the Wild fått en välbehövlig vitamininjektion i form av en patch och på reddit snackas det om tydliga markanta framerate-framsteg. Detta bevisas i filmen undertill, och även NX Gamer demonstrerar förbättringarna. Även undertecknad som har spelat 90 timmar sedan releasen för nästan exakt en månad sedan märker klara förändringar till det bättre.

På Wii U-fronten intet nytt. Frågan är om den även i fortsättningen får styvmoderlig behandling?

Skinntorr!!!! 05/04 Zelda är uppenbarligen en häxa som ska brännas på bål. Fram med högafflarna folk, det blir en Zeldabrasa ikväll! 05/04 Jag har provat att vara i vattnet med prinsessan Zelda på både switchen och wii u, men dom flyter exakt likadant i vattnet på båda konsolerna, ingen sjönk. 05/04 @Edin Inga problem, kommer försöka göra det mer i framtiden om jag finner något intressant! Bryr mig inte direkt om att få credit för tippset, även om mitt ovanstående inlägg kanske fick det att låta så. Blev mest lite förvånad eftersom ni redan hade... 05/04 @Cyras: stämmer att det är samma du och @theade tipsade om där forumtråden hamnade på förstasidan. Tack för det - fortsätt tipsa! Inkörningsperiod för många av oss och förhoppningen är att lyfta fram det snabbare som nyhet förutom tjänsten ni gör alla... 05/04 För övrigt är Breath of the Wild fullt spelbart i cemu nu. Dock finns det lite mindre buggar fortfarande, och Geforce användare dras med shaderproblem, men det verkar vara pga en bug i drivrutinen. 04/04 http://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/25568/~/how-to-update-legend-of-zelda%3A-breath-of-the-wild-(nintendo-switch) ville bara tipsa att där kan du följa alla change logs till Zelda :) finns även för Switchen. personligen så... 04/04 Samma uppdatering som jag skrev om i forumet förra veckan. 04/04 Så innan patchen hade man typ 22 fps varje gång man sprang :/ ....damn 04/04 @NeoWeo: Det bör vara samma patch som släpptes till både Switch och Wii U i slutet av förra veckan. Mitt Zelda på Wii U är patchat till 1.1.1. Jag tycker mig urskilja en viss förbättring av bilduppdateringen. Det går fortfarande riktigt trögt i vissa... 04/04
Skicka en rättelse