"Raw gameplay" kallas det.

Mycket tyder på att Quake Champions kommer förtjäna att bära det traditionstyngda namnet "Quake". Inte minst den senaste gameplay-filmen, ett två minuter kort inhopp i en sammandrabbning på nyversionen av den ikoniska banan Q3DM6.

Samtidigt meddelas att den första större e-sportsturneringen i Quake Champions hålls på Quakecon-mässan i Dallas den 24-27 augusti. Exakta detaljer på E3-mässan i juni.

Kanske, kanske kan QC bli något riktigt trevligt! Men får också ha i åtanke att det var Anarki som han körde och det är troligen en av de snabbare karaktärerna i spelet. 05/04 Vem syftar du på egentligen, killen som spelar eller dem han spelar mot? 05/04 Personligen tycker jag att det för en gångs skull ska bli rätt skönt om de låser fast grafikinställningarna något. Just för att spelet ska även kännas lite fräscht när folk tittar eller spelar de, inte endast optimerat för att folk ska se endast enemymo... 05/04 Ehm.. https://www.youtube.com/watch?v=5kT_WGrL3Fs https://www.youtube.com/watch?v=c6LGvR1EvhE Det beror på vem som spelar. :p Doom var plågsamt långsamt. 05/04 Jag fortsätter att vara försiktigt optimistisk! Såg bra ut men de där tauntsen var riktigt störande, så jag hoppas de går att stänga av. Såg inte vapenmodellerna lite tråkiga ut, speciellt railen? 05/04 Hehe, nej, det vill man ju så klart inte. Ingen publik inget spel. Betan kommer väl snart, så då får man se helt enkelt! 05/04 När gameplay är så snabb känns det som att det bara är slump om man råkar träffa. Jag tycker senaste DOOM gör allt rätt här i att ha lagom för snabb gameplay. Gamla quake gick inte alls såhär fort. Dang it. 05/04 Inte Strogg eller Shub-Niggurath? Inte Quake... 05/04 Det kommer finnas match making så man behöver inte vara rädd för att inte hänga med. Dessutom är det bara Anarki som kan bunnyhoppa sådär så man behöver knappast hoppa runt som en galning heller. 05/04 Gillar verkligen inte ljudet. För mycket reverb och kompression. 05/04
Skicka en rättelse