Dinosaurier och elementals i överflöd bland de 135 nya korten.

Idag har Blizzard släppt den senaste expansionen till Hearthstone. Journey to Un'Goro tar oss till den exotiska kratern som gamla spelare av World of Warcraft säkert känner igen. Där väntar ett helt lass med dinosaurier, den nya korttypen elementals och mer bland de 135 nya korten.

Journey to Un'Goro bjuder enbart på dessa nya kort och tillhandahåller inte något singleplayer-material (detta kommer i expansioner längre fram i år). Släppet innebär också att "year of the kraken" är över och att "year of the mammoth" börjar. Vilket innebär att alla kort från Blackrock Mountain, The Grand Tournament, och The League of Explorers roterar ut ur standardformatet. Även ett gäng klassiska kort, som Ragnaros och Sylvanas, försvinner från standard.

Alla de nya korten hittar du i ett Facebook-inlägg från Blizzard.

Spelet är inte pay to win direkt. Du behöver kort för att kunna bygga lekar, men det går liksom inte att "köpa" till sig fördelar. Alla kort kan du dessutom skaffa gratis helt själv med lite tid och engagemang. Men visst kommer du ha det lite trögt ifal... 09/04 Ett problem med expansionen är dock att så mycket kretsar kring dessa "quests" och alla quest-korten är legendary vilket innebär att de kan bli dyra att få tag på (eller crafta) vilket gör spelet ganska polariserat: Kul om man har råd att skaffa de bra... 09/04 @Ishow: Till viss del är spelet "pay to win". Man kan ju inte förvänta sig i ett samlarspel att man som ny kommer ha lika stor chans som någon som spelat länge eller har lagt ut mycket pengar på sin samling. De goda nyheterna är att spelets "standardläg... 08/04 Är detta spel ett pay to win eller inte? Behöver jag köpa alla expansionerna för att kunna lyckas? 08/04 Ja, det borde fixas snart kan man tycka. Det tråkiga är att rogue har blivit ett sådant deck som helt och hållet vinner/förlorar på card draw. Vunnit majoriteten av matcherna mot rogues hittills men det är för att de aldrig träffar sina shadowstep eller... 08/04 Spelet överflödas med Rogues 08/04 Inte spelat så mycket ännu, men vettefan om jag håller med. 1 miljard ge-mig-random-kort. Allt är sån sjuk jävla chansning och strategist spel mot andra decks verkar försvinna helt är min uppfattning. Får se hur jag känner efter jag spelat lite mer. Edi... 07/04 Skit bra expansion. Så jävla mycket kort nu till detta spel. Kör wild såklart. 07/04
Skicka en rättelse