Två filmklipp visar hur multiplayer fungerar.

Det lider mot släpp av strategispelet Dawn of War III. Undrar du fortfarande om spelet kommer falla dig i smaken kan du köra en öppen beta med start den 21 april. I väntan på går det att spana in två nya filmklipp om multiplayer.

Första klippet visar upp hur det kan se ut under en riktig online-match. Andra klippet är mer av en tutorial där multiplayer förklaras mer ingående. Båda klippen bjuder dock på en rejäl skopa kaos. Du ser dem nedanför.

Definitivt. Jag är pessimistisk för hur spelserien utvecklats i och med det jag sett från 3an, men jag blir gärna motbevisad. Regnbågen gör det dock svårt att motbevisa mig ;) 11/04 Far val se hur gameplay blir, ar forsiktigt optimistisk :) Gillar bandesignen och att det blir lite mer basbyggande an i DoW2 (aven om det blir svart att sla DoW1 dar), men verkar ju finnas risken att de tagit lite for mycket till ett metagame och for... 10/04 Jag håller med dig om det, men för mig är för mycket färger i ett WH40K spel bara blääää. Kommer inte köpa denna förräns den är kraftigt rabatterad. :( 10/04 Haller med om att Space Marine visade 40Ks eststik fantastiskt val, men det var i och for sig en Forge World sa gratt och brunt kanns passande dar. Nog har du ratt i att mycket at 40K inte ar sa fargstarkt men samtidigt finns det (som jag namnde ovan)... 10/04 Ja, StarCraft är en ren 40k kopia, det är jag fullt medveten om. Det är därför det är deprimerande att de försöker klämma in regnbågens alla färger så fort något visas på skärmen. Grått och brunt ÄR 40k. Spelet Space Marine visade detta utomordentligt... 10/04 Nu ar ju i och for sig StarCraft extremt inspirerat av WH40k men antar att du syftar pa gameplay snarare an lore/estetik. Kan inte riktigt halla med om forsta punkten, 40k har alltid varit fargglatt - grimdark, ja, men jamfor med vilken modern military... 10/04 Ser ut som en enhörning spytt över koden. Färglatt Warharmmer 40,000. Jag upprepar mig, men detta är fan StarCraft med ett WH40K skin. 09/04 Ja, som sagt, inte mina asikter :) Tror att de framst syftar pa att DoW3s multiplayer-lage involverar mini-objectives under spelets gang och power cores uppdelade pa tva baser som maste forstoras - lite mindre renodlat RTS an DoW1 med andra ord. Personl... 09/04 Moba influerat? DoW serien är ett renodlat RTS spel och har inget med MOBA att göra.. Den enda liknelsen är att man har en "hjälte". Vilket man har i Warcraft 3 också. 09/04 Tycker det ser riktigt lovande ut, grym detaljrikedom. Aldrig spelat DoW-serien eller varit något massivt fan av Warhammer-universumet, men det här spelet lockar mig. 08/04
Skicka en rättelse