Drottningen har tagit över.

Klei Entertainments fantastiska Don't Starve-värld uppdateras med jämna mellanrum och nu senast har co-op-äventyret Don't Starve Together försetts med en helt ny expansion som innehåller nya utmaningar och flera buggfixar.

I A New Reign får spelare tillgång till en hemlighetsfull öken-miljö där det gäller att stå emot sandstormen och förhoppningsvis lyckas springa på några oaser eller två. För att göra det hela ännu svårare finns det nu också fler bossfighter - bland annat kommer Toadstool, Bee Queen och Klaus dyka upp för att försöka sätta käppar i hjulet.

The reign of the new shadow queen has swept across the land of Don't Starve Together and now creeps deep into the bowels of the earth. What ancient secrets will be dredged up by Charlie's dark machinations, and what purpose does she have in mind for the formidable being at the center of the Ruins?

Expansionen gäller för närvarande bara Don't Starve Together på PC så de som sitter på Playstation-versionen eller originalet Don't Starve blir tyvärr utan den här gången. Sannolikt kommer uppdateringen inkluderas i PS4-versionen av Don't Starve Together, men det kan dröja ett tag.

Undertecknad och hennes syster klarar sig alltid i 30 dagar innan en jätte kommer och förstör allting. Tips?

@warmerspy: Jag tyckte samma sak tills jag började modifiera världen vad som ska ingå. Kör ni fast på samma sak hela tiden, ta bort den fienden från spelet då ni skapar världen. Hinner ni inte fixa iordning innan vintern, förläng hösten osv. 09/04 Don't Starve Together är väldigt roligt när man är ett gäng som spelar och har fått grepp om vissa koncept. :D Till exempel så är det en bra idé att endast ägna sig åt att utforska kartan de första dagarna. Är hela världen kartlagd vid dag 6-8 så kommer... 08/04 Otroligt kul spel, men det gäller att alla som spelar ihop vet vad de gör. Annars blir det bara en konstant uppförsbacke att hålla både sig själv och sina medspelare vid liv, d v s utan möjlighet att börja utforska på riktigt. :) 08/04 Själv så har jag originalet på psvita och Jan inte klaga på det. 08/04 Av någon anledningen tröttnade jag lite när det var dags att traska ned i undervärlden. Men inte spelat på år, kanske är dags hmm. Skulle vara nice med en switch version 08/04 Jag håller helt med dig. Jag och en polare körde ett tag men det kändes aldrig som om man fick riktigt kontroll på läget. Det var alltid en konstant strid mot hunger, kyla, mörker osv. Kändes aldrig som om det blev lättare trots att man fick tag på bätt... 08/04 Bara jag som tycker detta spel är extremt svårt? Jag och en kompis har spelat detta spel men vi kommer aldrig längre än typ första vintern. Vi dör typ hela tiden och måste börja om och då tröttnar man ju på spelet och vi har spelet det i 20+ timmar. Det... 08/04
Skicka en rättelse