Naughty Dog verkar vara stora fans av HBO-serien.

Det finns nu flera kopplingar mellan Naughty Dogs The Last of Us: Part II och HBO:s västerndrama Westworld. För en tid sen rapporterade vi att en av Westworlds manusförfattare, Haley Gross, skulle vara med och skriva manuset till The Last of Us: Part II. Sen dess har det varit relativt tyst kring projektet men nu har skådespelerskan Shannon Woodward, känd som Elsie i Westworld, annonserat att hon också blir en del av den efterlängtade uppföljaren.

Via Twitter skriver hon:

I am embarrassingly over-excited here because I'm peaking. @Neil_Druckmann is letting me act in The Last of Us: Part II.

Woodward passade också på att bifoga en bild tagen med Neil Druckmann, creative director och författare hos Naughty Dog. Vi vet ännu inte vilken roll hon kommer att spela men med tanke på hennes insats i Westworld känns det redan nu som ett bra castingval.

Tack till Theade för detta #nyhetstips!
Kan man hoppas på en HBO version av Last of Us? 10/04 Gillar personligen inte Colin Farrell så mycket, men gillade ändå S2. Håller med om att den inte var riktigt lika stark som S1, men den är ganska svår att leva upp till! 09/04 Har sett hela säsongen av Westworld, men kan inte komma ihåg denna skådespelerska? Hade det handlat om huvudrollsinnehavaren i Westworld hade jag jublat av glädje och hype, men visst Westworld levererade fina skådespelarinsatser och tillsammans med trol... 09/04 True Detective S1 var riktigt bra, S2 "not so much", har dock hört att den blev bättre i de sista avsnitten, men har inte orkat kolla klart än. 09/04 Det hela hänger på om magin från de första filmerna lever kvar, ska bli spännande att se hur Lynch löser det. Sen om vi har tur, så får vi se True Detective S3 i år med, men jag tror inte att de börjat spela in den säsongen än? 09/04 Allt är relativt, men vi pratar trots allt om en av de mest kända amerikanska TV-serierna över huvud taget. Den nya säsongen av Twin Peaks är en fortsättning på vad som skedde i originalserien, men utspelar sig i nutid (det har förflutit lika lång tid... 09/04 Well, jag va 7 år 1990, så nej inte så konstigt att jag missat serier från den tiden :P 09/04 Menar du att du inte känner till Twin Peaks (http://www.imdb.com/title/tt0098936/)? 09/04 @73mpl4R: S1 menar du ? För jag antar att du refererar till denna serien http://www.imdb.com/title/tt4093826/ ? Är dock tveksam till om det kan vara något att ha. Sitter och kollar igenom vad för nya serier som kommer i år och tydligen kommer det en ser... 08/04 @Devan: Kan även bli Twin Peaks S3. 08/04
Skicka en rättelse