Naughty Dog klarar inte av att skapa kortfattade äventyr.

Förra veckan tog Uncharted 4: A Thief's End hem den tyngsta kategorin som årets spel på BAFTA Awards. I samband med hyllningarna av Nathan Drakes sista äventyr tog Naughty Dog tillfället i akt och blickade mot framtiden för Uncharted, närmare bestämt det fristående dlc-äventyret The Lost Legacy – som kanske inte blir så kortfattat som många trott.

I en IBTimes UK-intervju säger Naughty Dogs Arne Mayer att äventyret kommer bli runt 10 timmar långt. Längden kom på tal när man pratade om att ta klivet från dlc-skala till ett större äventyr.

För flera år sedan, när vi fick frågan om vi någonsin skulle göra en solospelarexpansion till Uncharted, sa vi alltid 'Vi har inte självbehärskningen till att göra det'. Om vi åtog oss det skulle vi bara skapa ett fullängdsspel.

Det är precis vad som sker med The Lost Legacy. När storyn pitchades insåg teamet snabbt att deras spådomar skulle slå in och att de inte kunde hålla sig kortfattade. I äventyret ser vi Indien som skådeplats och Chloe Frazer och Nadine Ross i huvudrollerna. Det ska släppas senare i år.

Skicka en rättelse