Det går lååångsamt framåt.

Nysläppta Flatout 4 var för dåligt för att dämpa vår längtan efter en anständig bonnläppsracer. Hoppet står fortfarande till originalutvecklaren Bugbear, vars early access-projekt Wreckfest (tidigare känt som Next Car Game) är den mest lovande folkrace-simmmen att se fram emot.

Arbetet går långsamt framåt, men häromdagen släppte man en innehållsuppdatering som förser spelet med en helt ny muskelbil, en ny dirt oval-bana, och banan Mixed 4 har justerats. Bugbear redovisar samtidigt resultatet av en kundundersökning från slutet av förra året, där man frågar spelarna om hur de vill se Wreckfest utvecklas. Du hittar resultatet här.

Wreckfest har varit under utveckling sedan 2012, och en early acccess-version släpptes i slutet av året. Det är fortfarande en bit ifrån färdigt för release i skarp version, och det är såvitt känt inte klart när Bugbear siktar på att vara färdiga. Men även om det är ofärdigt, är det markant roligare än de två senaste Flatout-spelen (som Bugbear inte haft något att göra med).

Tack till autograph för detta #nyhetstips!
"THQ Nordic's cooperation with Bugbear Entertainment announced!" 2017-06-12 "THQ Nordic help Wreckfest cross the finish line this year" After three years (and counting) in early access, smashbash racing game Wreckfest should finally launch in full this... 17/06 Forza Horizon 3 Online : Widebody RWB Porsche 911 GT2 Customization!! https://youtu.be/b3pPI12sN2U 13/04 Ok. Snyggt. :) Men jag försöker i alla fall hålla mig på banan, när jag kör med tangentbord eller ratt. ;) 13/04 Ja, precis så! Jag menade inte att klanka ned specifikt på den som körde här för att jag är så jävla bra själv utan stör mig som dig (som jag tolkar det) enormt på att de ofta är personer som är mer eller mindre kassa på gameplay videos som är officiell... 12/04 Aha. Du är alltså en sån som också stör sig när folk/utvecklare försöker visa upp deras spel och de kan inte kontrollera huvudpersonen/bilen/farkorsten/whatever. Det är därför jag aldrig tittar helt på videoklipp, där folk spelar ett FPS med en handkont... 12/04 Jag har inget större intresse av att hävda mig för någon annan och det spelar knappast någon roll om jag är racinggud eller kass. Däremot är det mer en regel än ett undantag att gameplay-videos från devs ofta är personer som sällan är speciellt bra på... 12/04 Ok. Undrade bara, då du klagade på alla kör uruselt. Visa gärna att du kör som en kung med allt avstängt. Främst med tangentbord (som jag gör). 12/04 Vad menar du med att de inte har lyckats med att skapa ett bilspel? Jag anser att det är väldigt underhållande och välgjort. 12/04 Meh! Det är ju inte färdigt än! :O De har ju fortfarande visioner!? :) Keep up the good work Bugbear! (y) 12/04 Lol! Men för fan, kom igen. Ett jävla bilspel?, lol igen... Inte ens sån skit lyckas dom med dessa dagar....., hahaha!!! 11/04
Skicka en rättelse