Tackar för 18 år i branschen på Twitter och Youtube.

Peter Moores tid i spelbranschen är över till förmån för att leda favoritlaget Liverpool. Han säger farväl i ett brev där han passar på att hylla branschen för dess många kreativa talanger, samtidigt som han reflekterar över sina egna prestationer.

As for me, I am crystal clear in understanding that I was merely the front man for your brilliant achievements, the "suit" that sometimes did goofy, cheesy stunts and speeches to draw attention to your phenomenally creative talent.

Passa även på att kolla in klippet nedan som visar några av höjdpunkterna och milstolparna under Peter Moores karriär. Det är svårt att tro att det snart är tio år sedan han gick ut på scenen med logotypen för Grand Theft Auto IV "tatuerad" på armen.

Två riktiga mysgubbar får man säga. Micke, en oerhört tillförlitlig och samvetsgrann (profet) om det tillåts, den andre en man utan vidare skulle låna pengar av, vilken dag som helst i veckan, mjuk som sammet. Klockrent det här! 16/04 låt oss dra alla över en kam :P Finns så klart ruttna personer, Men den stora skaran inom dom flesta brancher säljer inte bra om kunden får skit eller inte blir nöjd. 16/04 Har hört att han ska börja göra spaghettivästernfilmer istället. Tror att han skulle kunna fylla Lee Van Cleef's plats. 16/04 Hjärtgripande! Verkar vara en av förgrundsfigurerna till dagens fräscha spelindustri, framåtanda. För tråkigt att han överger oss! Någon som ärar denna mantel?, tror inte det! Jävlar.... 16/04 @feistin: Jag tror han snarare Fredo blandar ihop de faktiska säljarna med chefs/direktör-typerna som ibland driver säljteamen och gör de stora säljbesluten ang. vad som ska säljas och hur det ska säljas. Den typen ofta som han beskriver och de tjänar... 15/04 @fredo: är du en psykopat blir du knappast duktig säljare. De bästa säljarna har bästa sociala kompetensen och ett långsiktiktigt kunden-i-centrum tänk. Beklagar att du verkar stött på ytterst tragiska typer och anar att du knappast viljat köpa av dem... 15/04 Välkommen till den röda klubben, Peter Moore! #YNWA 15/04 sköna försäljartyper? haha, det roligaste jag hört på länge. försäljare är ofta egoistiska, giriga personer som hjärntvättats till psykopatbeteende för att sälja så mycket som möjligt. allt de bryr sig om är pengar. 15/04 Står ju att han är från Liverpool på wikipedian och han gillar säkert fotboll med, så då får han ju både komma hem och jobba med fotboll. 15/04 Peter Moore? Var han en go PR-gubbe? Älskad, hatad eller inget dera? När jag hör Moore: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/8b/Michael_Moore_2011_Shankbone_4.JPG/1200px-Michael_Moore_2011_Shankbone_4.JPG Edit: Verkar varit en trevlig... 15/04
Skicka en rättelse