You rebel scum!

Under helgens Star Wars Celebration passar EA på att visa första ordentliga trailern från kommande Battlefront II. Precis som redan avslöjat i den läckta teasern får spelet en kampanj, något som saknades i Battfront från 2015.

Forge a new path as Iden Versio, commander of Inferno Squad—an Imperial special forces unit equally lethal on the ground and in space. Encounter many of Star Wars ‘ greatest characters in a story of revenge, betrayal, and redemption that spans 30 years.

Huvudkaraktären blir Iden Versio från Inferno Squad, Imperial special Forces – med andra ord, imperiet och däremed goda möjligheter att skjuta rebeller i fejset. Storyn utspelas över 30 år, och sammanstötingar med flera bekanta karaktärer utlovas.

Star Wars: Battlefront II lanseras den 17 november. Panga kan du göra på PC, Playstation 4 eller Xbox One.

Körde Battlefront igår och det är kul. Kanske inte om man spelar länge men Rogue One banorna är roliga korta stunder. Tror verkligen på tvåan. 18/04 Samma här! Har haft, och har fortfarande, väldigt roligt i Battlefront! :) 18/04 @toern: Well. Problemet med Dark Forces är väll att han snor ritningarna till Dödsstjärnan. Och det kan ju vara lite svårt att få in. (va 15 år sen jag spelade det typ) Men någon liknande storry hade varit grym och ett singelplayer fps i Star Wars är... 17/04 Längtar efter detta. Jag tillhör väl en minoritet men jag gillade och fortfarande gillar det första spelet. Jag är ett inbitet Star Wars-fan och har längtat efter ett snyggt kul SW-spel. BF var tillräckligt bra även om jag, som många andra, kunde önska... 17/04 Grafiken är det ju inget fel på. Begriper inte vad Bioware gjorde för fel med Andromeda. Det är ju samma spelmotor... Hursomhelst... hoppas folk lär sig att INTE förboka detta den här gången! Vänta och se. Läs och metanalysera andras omdömen och recensi... 17/04 Det var fantastiska grejer det. Är inne på den årliga genomspelningen av den serien as we speak. Inne på Jedi Academy nu. The force unleashed var riktigt bra, men ändå inte lika epic imo. 17/04 Ja, fatta ett nytt Dark Forces/Jedi Knight med Kyle Katarn i samma motor. 16/04 Är det någon som förstår varför man inte gör spel likt Kyle Katarn-serien i ny-anda? Jag kan liksom inte se hur det skulle sälja dåligt, om man gjorde något liknande DX-serien eller helt enkelt ett nymodigare Dark Forces eller så... 16/04 Inga 64 spelare eller server browser, då är DICE idioter på riktigt... Och inte fattar kritik från Battlefront 1. 16/04 Det var iof en teaser till nya filmen. Inte trailer. 16/04
Skicka en rättelse