Grymt, sa grisen.

Life is Feudal: MMO är en tuff medeltidsupplevelse som just nu befinner sig i beta. Men den som inte har någon inbjudan kan ändå få ett smakprov av vad spelet går ut på i en ny trailer, som också fungerar som en introduktion till spelet.

Precis som i typiska craftingspel börjar du väldigt utsatt, så efter att du väl hittat grundläggande skydd och förnödenheter är det upp till dig hur du vill skapa din egen identitet i spelet. Varför inte söka upp likasinnade och starta en liten koloni? Kolla in klippet nedan för tips om du kan bära dig åt.

@Rh3nium: http://steamcommunity.com/games/lifeisfeudal/announcements/detail/251481378541894963 6e april kom denna uppdatering. Det har kommit fler mindre hotfixes för denna patch under månadens gång. 19/04 Ok, tack, jag måste ha läst fel ngnstans. 19/04 Var ju rätt svårt att lyssna på han i längre än 30 sekunder. Dessutom tyckte jag att det påminde lite väl mycket om stel, buggig, fantasilös dynga... // glatt humör 18/04 @Rh3nium: detta stämmer inte riktigt. LiF YO får fortfarande uppdateringar. Senaste uppdateringen kom för bara några dagar sedan samt att det är fler uppdateringar på gång. Om jag inte har förstått det helt fel så ligger fokuset på mmo't men eftersom... 17/04 Undrar om man verkligen kan komma så långt inom 5 timmar. Deras "Proof of Concept"(?) Variant Life is Feudal: Your Own är visserligen lite gammal nu och får inga uppdateringar pga denna MMO version, men där finns det ju grind så in i helv... Jag älskar... 17/04 Jag har massvis med speltimmar med LiF. Dock tröttnade jag på att hela tiden få allt jag gjorde sabbat av skitungar från öst. Hittade man en grupp som inte gjorde detta så vägrade de samarbeta och köra handel med oss andra. Men där emot om de gjorde en... 17/04 @Sisyr: Tekniskt sett är detta MMO inte samma spel som det som funnits på steam sedan 2005. Visst, de spelar likadant men istället för att ha mindre servrar med upp till 60 (eller vad det nu kan vara) spelare så är detta ett MMO med en mycket större kar... 16/04 jag tycker det inte kan finnas nog med sådana spel. speciellt om dom är bra. detta är gubbsvårt dock. men kul. 16/04 Har funnits på Steam sedan 2015. Men visst, även då var marknaden proppfull. 16/04 Oj, ännu ett överlevnadsspel? Måste legat mycket tankekraft bakom beslutet - vi gör ett likadant spel som alla andra survival-typer. 16/04
Skicka en rättelse