Båda lyckades knipa förstaplatsen, fast i olika världsdelar.

Grattis, Europa! Vi har lite bättre smak än Nordamerika. Detta står klart efter att vi jämfört de bäst säljande digitala titlarna på Playstation 4 under mars. I Nordamerika tronar Ghost Recon Wildlands på förstaplatsen, medan Horizon Zero Dawn får nöja sig med silverposition. I Europa är dock ordningen omkastad och Horizon kniper guldet framför Wildlands.

En annan stor drake, Mass Effect: Andromeda, släpptes ganska sent under mars men något tidigare på andra sidan Atlanten. Det kan förklara varför det både rosade och risade Biowarerollspelet tar hem tredjeplatsen där men "bara" hamnar på femteplats här.

Värt att nämna är också att gamla trotjänare som Rocket League och The Last of Us Remastered fortsätter att sälja som smör, trots att bägge har ett par på nacken. Märkligt är dock att firade Nier: Automata inte kvalar in på topp 20 i Europa. Kanske ville fler köpa det på fysisk skiva.

Nej jag förstår vad du menar och jag räknar mig inte som speciellt ung men jag säger också att bara för att det är vanligt så behöver det inte betyda att det alltid betyder det och KAN leda till missförstånd. Det dom menar är att du jämför olika typer... 18/04 Det jag menar är att Horizon är så otroligt mycket bättre än wildlands så det går inte/är omöjligt att jämföra, ungefär som att jämföra F.C Barcelona med ett gäng glada gubbar 50+ i korpenligan i fotboll. Det är inte jätteovanligt att folk säger så men... 18/04 Klart det är, Golf är skit. 18/04 Nu är jag jättepetig men han säger inget om att det är roligare. Han säger att det är bättre och man får ju hoppas att rolighetsgraden är en del av det. Sen kanske man också måste läsa in även om det inte är skrivit att det är hans personliga åsikt vilk... 18/04 Vet inte vad du vill få sagt, han tyckte Horizon var roligare än Wildlands. Att det är två olika typer av spel är ovidkommande - han tyckte det var roligare. 18/04 Hockey är bättre än Golf 17/04 Har Wildlands på Uplay men har inte provspelat det än. Horizon ser intressant ut och kommer garanterat bli ett köp när priset gått ned till typ 2-300... 17/04 Horizon är hästlängder bättre än wildlands, går inte ens att jämföra. 17/04 @ChriL: Aa får väl göra det :) 17/04 Hade inte tänkt skaffa Wildlands men jag fick det gratis med nya datorn och jag vart väldigt positivt överraskad. Tyckte spelet va mycket roligare än väntat. 17/04
Skicka en rättelse