När släpps den? Hur ser konsolen ut? Vad kommer den kosta? Heter den ens Scorpio?

För mindre än två veckor sedan avtäcktes Xbox One Scorpio, men det är först under E3 i juni den nya 4K-konsolen kommer att avslöjas till fullo. Det finns trots allt mängder med frågetecken kvar.

Vi vet kraften som driver den, vi vet däremot inte exakt vilka spel som kommer att släppas i samma veva – eller ens när konsolen ser dagens ljus. Vad kommer den att kosta? Heter den ens Xbox One Scorpio? Playstation 4 Pro kallades ju Neo innan det verkliga namnet avslöjades.

I ett blogginlägg avslöjar Xboxchefen Phil Spencer att alla frågetecken rätas ut i juni.

On behalf of everyone at Team Xbox, thank you for your continued passion and support. We’re excited to unveil Project Scorpio and the amazing game experiences it powers at E3 this June.

Microsofts presskonferens äger rum söndagen den 11 juni klockan 23:00 svensk tid.

@Luciphear: ja det har du väl rätt i ^^ 02/07 Precis min tanke :D 19/04 Det kanske är därifrån nyheten om switch med mindre storlek kommer ifrån :p Sry för sen respons... 19/04 @Luciphear: Att kunna sitta och pilla i 3ds max samtidigt som man öser Civ V med vänner är jävligt skönt. Speciellt när man väntar på att alla inklusive datorn ska göra färdigt sina drag. 18/04 Sony lär nog tycka att detta är en smula jobbigt :) Skall bli intressant att se den faktiska prestandaskillnaden mellan den och Pro när DigitalFoundry gjort sina analyser. 18/04 Köper den samtidigt som jag skaffar ny 4k-TV med HDR. Kanske lite BFII också. 18/04 Om den klarar 4K bra så är det väl helt klart ett rimligt val jämfört med PC. Ok, PC:ar kanske har lättare för det vid det laget, men i dagsläget behöver man ju punga ut med mycket pengar för att en PC ska klara 4K. Själv har jag redan PS4 och en helt... 18/04 Precis, att det ska vara så svårt för folk att förstå att alla vill inte sitta framför en dator. Jag har både en dator och en konsol som jag spelar på beroende på humör och har lika roligt på båda. Om man kan välja (något som jag hoppas på) så tar jag... 18/04 Om priset hamnar ok så kommer jag sannolikt köpa nya xboxen när den släpps. Men är inte så hypad på just 4k-grejen som verkar vara i ropet just nu. Schysst, stadig fps i 1080 hade varit gott nog på konsoll. 18/04 Nu funderar jag bara på saken. Jag är personligen helt för PC - föredrar att spela på PC och har helt enkelt mer användning och glädje utav det, MEN jag kan ändå se varför någon hade velat ha en konsol. Först och främst kostnaden. Ja, man kan kasta ihop... 18/04
Skicka en rättelse